perjantai 20. joulukuuta 2013

Pikakuulumisia ja enemmän kuvia!

Anteeksi hiljaisuus. En ole vieläkään saanut valmiiksi sitä ennen ja nyt -postausta masennuksesta, olen pahoillani :( On ollut kauhea kiire (seliseli) ja olen ollut laiska ja väsynyt. Ja se tulee vasta uudenvuoden aikoihin varmaan.

Ei mulla mitään asiaa ole. Terapiassakaan ei ollut mitään puhuttavaa ja terapeutti pitikin yksin keskustelua yllä ja aiheet oli esimerkiksi sää ja ilmastonmuutos...
Tänään alkoi joululoma! jes. Ja huomenna olisi lähtö sukulaisten luo keskisuomeen joulua viettämään viikoksi :) En ole edes aloittanut pakkaamista ja siivoaminenkin ihan kesken. Oon just tällanen että jätän kaiken aina ihan viimetippaan. No, oon jo tottunut siihen enkä saa aikaseksi mitään ennenkun on ihan pakko tehdä. Nyttenkin kirjotan vaan postausta vaikka olisi varmaan 10 muuta asiaa tehtävänä. Noh, ei voi mitään.  

No en nyt keksi mitään kirjotettavaa:D Lisäilen sitten vähän kuvia :)
nam oli hyvää! Olin eilen illalla koulussa auttamassa opettajaa jossain sen lapsen uimaseuran joulujuhlissa jotka pidettiin meijän koululla ja tehtiin puuroa kaikille ;) sain sitä kotiinkin!

Toi näyttää tosi epämääräseltä mutta oli hyvää! Raejuustoa, mustikkaa ja ananasta. 


...Ostin kengät vaikkei ole rahaa mitenkään liikaa ylimääräistä. Toiset kengät vähän reilu viikon sisään :D 26.95


Nä ostin myös tällä viikolla, samasta kaupasta. Kun siellä on halvalla kun on loppuunmyynti!   29.90.  Ja kummatkin parit oli tosi "tarpeelliset" eli ois voinut jättää ostamatta :D heh. Meni jo. 

Avasin vähän joululahjoja etukäteen...:D Uusi huivi A:lta ;) sain siltä myös lahjaksi pipon ja hanskat. Ja 2 leffalippua! Niin ja huulirasvan, ja yksi hoitaja lastenkodista oli kutonut mulle ihanat pinkkiraidalliset sukat :P Kuva alla. 
 Nä ihanat pinkit sukat sain L:ltä, rakastuin <3 tossa ei näy miten hienoa neuletta se on :(

Hyvää yötä kaikille :) Mä taidan mennä nyt pakkaamaan vähän ennen nukkumaanmenoa :D

Niin ja huomatkaa sivupalkin kysely ;) 
En taida pahemmin sieltä korvesta päivtellä joten sanon nyt jo että hyvää joulua kaikille teille ihanille siellä ruudun toisella puolelle :* Olkaa nätisti ;) ja syökää suklaata! <3

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus ! :)) oot tosi kaunis!! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää reissua ja ihanaa joulua! <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos :3

  Mie kävin lukion. Lukiossa pitkä kemia etenkin on aika ehdoton, sitä on aika pulassa vaikka meidänkin kemiat alkaa ihan perusteista. Mutta helpommalla pääsee, jos on enemmän kemiaa lukenu lukiossa. Hyötyä on myös pitkästä matikasta, biologiasta ja psykologiasta/terveystiedosta.
  Farmaseutin pääsykokeisiin vaadittiin kemian lisäksi IFA, "Ihmisen fysiologia & anatomia", sellanen kevyt 500 sivua siitä, miten ihminen toimii. Puolet pääsykoekysymyksistä oli kemiaa ja puolet ifaa. Osa kysymyksistä oli tosi helppoja, osa sitten niin vaikeita, etten osannut edes. Mutta sisään pääsin, ihme kyllä, vielä kun farmasialle itä-suomen yliopistoon oli yli 700 hakijaa ja 154 otettiin sisään. Semmosta : P

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.