torstai 27. elokuuta 2015

sä huudat viimeiset valheet suustasi ja nurkkaan pakenet

Mulla on paha olo. Kokoajan. Se ei enää mene pois. Mä osaan peittää sen kyllä mutta siellä se silti on. Yksin ollessa se lamaannuttaa sohvalle tunneiksi makaamaan ja itkemään. Se saa mut harkitsemaan kaikkia mahdollisia tapoja satuttaa itseäni. Mulla on vielä järkeä sen verran päässä etten ole fyysisesti tehnyt itselleni mitään. Eilen oli todella lähellä,  olin jo terä sormien välissä miettimässä mihin viillän mutta jollain ilveellä laitpin terän pois enkä tehnyt mitään. Tänään olen istunut yli 2 tuntia palaverissa pidättelemässä itkua puhuen kaikesta mahdollisesta mutta eniten tämänhetkisestä tilanteesta, mitä mun pitäisi tehdä tälle. Lopun päivän olen maannut sohvalla itkemässä.

Terapeutti ei tunnu ottavan tosissaan, ei kommentoi oikein mitään ja viimeksi totesi että "ehkä toi on vaan sun luonne.  Ehkä sä olet vain luonteeltasi alakuloinen menneisyyden takia." Ei kukaan mua osaa enää auttaa enkä mä itse tiedä mitä mä tän kanssa teen. En mä jaksa jos tä jatkuu loputtomiin. Lopulta mä teen jotain peruuttamatonta.

Mä alan pikkuhiljaa kyllästymään tähän pahaan oloon.

6 kommenttia:

 1. Kylläpä tyhmästi sanoi tuo terapeutti....ei masennus ole kenenkään luonne :0 Oletan nyt että kyseessä on masennus, mutta oli pahan olosi aiheuttaja mikätahansa, niin voimia sen kestämiseen <3 ja upeaa, ettet ole tehnyt itsellesi mitään, älä teekkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei mun perusluonne ole se että mä makaan yksin kotona himassa itkemässä. Ja mitä ne paremmat päivät sitten on? En oikein ymmärrä :D mutta kiitos <3 ja yritän :)

   Poista
 2. I can feel u !! <3 paljon tsemppiä!!

  VastaaPoista
 3. En osaa sanoa muuta kuin että hirveesti voimia ja jaksamista <3 ja koita pysyä erossa ittes satuttamisesta :(
  Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän :) tsempit sinnekin <3

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.