keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Oon ollut tasan 3 viikkoa viiltämättä. En oo kyllä ollut sinä aikana kuin 2 yötä yksin, mutta niistä selvitty. Nyt yksi yö ennen uuttavuotta ja pitäisi olla viiltämättä. Mä rauhoitan itseäni sillä että uudenvuoden jälkeen saan luvan viiltää niin paljon kuin huvittaa. 

Vaikka tuntuu pahalta esim. Tädin puolesta kenen kanssa eilen saunassa keskustelin itsetuhoisuudesta ja joka oikeasti oli vihainen mulle siitä mitä teen itselleni.  Kuulemma teki todella pahaa nähdä jälkiä vaikka oli hämärää eikä siis ihan todellista tilannetta nähnyt, onneksi.

Mä tiedän kyllä mitä mä aiheutan tälle mun läheisille. Mutta en osaa lopettaa tätä. Vaikkakin nyt olisi hyvä tilaisuus kun olen saanut kierteen katkaistuksi. Mutta mulla ei vaan ole tarpeeksi motivaatiota siihen että lakkaisin satuttamasta itseäni.

2 kommenttia:

 1. Tietääkö sun hoitotahosi tästä tilanteesta? :(

  Erittäin paljon jaksamisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No terapeutti tietää ja ehdotti että alkaisik ryyppäämään viiltelyn ja syömättömyyden sijasta... ei se voinut olla tosissaan

   Ja aikuispsyka tietää päällisin puolin tilanteen kun olen vasta käynyt kerran mutta maanantaina seuraava aika :) mutta ne tietää että olin osastolla ja olin viomtelyn takia tikattavana. Eli kai kaikki suurinpiirtein tietää. :)

   Ja kiitos samoin :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.