torstai 7. tammikuuta 2016

ehkä viimeinen kerta

En tiedä riittikö viime viiltelykerta, oliko se viimeinen. Nyt parina päivänä en oikeastaan ole edes halunnut viiltää. En tiedä mistä johtuu. Osaksi siitä että käsistä alkaa tila loppumaan ja osaksi siitä etten halua ravata tikattavana. Ja ehkä pelästyin viimekerralla kun tuli vahingossa yhdestä haavasta todella syvä.

Oon kahtena iltana istunut terä kädessä ja halunnut viiltää mutta sitten on tullut olo etten olekaan halunnut. Jos mä vaikka saisin nyt loppumaan tän paskan.

Kyllä mä varmaan tilaa löytäisin jos oikeasti haluaisin viiltää. Kyllä oikeaan käteen vielä mahtuisi mutta nyt en vaan sitten ole viiltänyt mikä on helvetin hyvä asia.

Jos tä nyt tästä.

2 kommenttia:

 1. Jeeee hyvä sinä, ihan mahtavaa, oon niin ylpee susta ♡ Mulla just loppu viiltely siihen ku huomasin et tarviin koko ajan syvwmpiä haavoja ja istuin monta tuntii vessan lattialla yrittäen saada niitä pysymään kiinni. Just ku ei koskaan halunnu lähtee minnekää päivystykseen ni tajus et tän on loputtava. Ihan sama mikä se motivaatio on olla tarttumatta terään ni kannattaa pitää siitä kiinni. Lupaan, et päivä päivältä sen pitäis kyllä olla helpompaa olla ilman, alku on aina vaikeinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 joo no täs on just tää et en jaksa enkä kehtaa ravata päivystyksessä vähän väliä ja nyt ne viillot alkaa olla sellasia että on vähän pakko mennä.

   Toivotaan että tä nyt riitäis motivaatioksi :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.