maanantai 9. toukokuuta 2016

pitkästä aikaa

Mä voisin vaikka välillä tulla päivittämään kuulumisia.

Mä en oikein tiedä mitä mulle kuuluu. Pahemminkin on mennyt. En oo tammikuun jälkeen kun 2 kertaa viillellyt ja se on multa jo tosi hyvin.
Syömiset vois mennä paremmin, syön vaan kännissä ja krapulassa.  Mutta voisin myös olla syömättä mitään.

Ahdistusta on ollut ihan tarpeeksi, ja itsetuhoisia ajatuksia. Mutta en oo tehnyt mitään itselleni moneen viikkoon.

Mulla oli tossa äsken dkt-arvio ja saan nyt kesäkuun alkupuolelle saakka miettiä haluanko sitoutua siihen vai en. Ja mä en tiedä että haluanko vai en. Ymmärrän että siitä voisi oikeasti olla hyötyä eikä mulla ole mitään kovin järkeviä perusteluja sille, etten alottaisi. Se on vaan vuosi ja siitä voi olla hyötyä. Se on tosi intensiivistä joo ja raskasta, mutta ei tänhetkinenkään tilanne kovin helppo mulle ole ja kyllä mä haluan apua esimerkiksi itsetuhoisuuteen.

Äh en mä tiedä. Tuntuu vaikealta että pitäisi sitoutua siihen, ettei tee mitään itselleen. No, mä mietin ja sitten teen lopullisen päätöksen. Fakta on vaan se etten mä pääse itsetuhosuudesta eroon muutakun olemalla tekemättä itselleen mitään.

Mulle tuli muuten viime lääkärikäynnin jälkeen uusi diagnoosi, f60.31, rajatilatyyppi. Se oli järkytys ja vaadin lääkäriltä perustelut että miksi se siellä lukee koska omasta mielestä en tosiaan täytä kriteereitä enkä halua että mulle diagnosoidaan persoonallisuushäiriö ilman kunnon perusteluja.
En yhtään ymmärrä mistä se sen sinne on ottanut, ollaan nähty tasan 2 kertaa eikä se edes tunne mua. Se on vanhojen tekstien perusteella luultavasti sen sinne laittanut mutta mä en hyväksy sitä ennenkun mulle todistetaan että mulla on se.

Joo mutta ei mulla kai nyt muuta tähän hätään. Halusin vaan ilmoitella itsestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.