perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kaikki kuunnelkaa!

Kaikki kenellä on ongelmia syömisen ja kehon hyväksymisen kanssa, kuunnelkaa tää! Tai ihan jokanen teistä! ...Mä aloin ite ainakin itkemään kun kuuntelin tätä. Suosittelen kaikille. Ja uskokaa jokanen sana. 

Kiitos ja kuittaus. 

6 kommenttia:

 1. Vau.
  En tiiä oliko tää kohtaloa vai mitä, kun eksyin sun blogiin mutta ilman tätä en olis löytänyt tota linkkiä. Ja sait mut hymyilemään.

  - Uusi lukijasi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ilonen että löysit ja kuuntelit:) Toivottavasti oli jotain apua :)
   Ja tervetuloa seuraamaan:3

   Poista
 2. sulle olis mun blogissa haaste: http://strengthtoscream.blogspot.fi/2013/04/anteeksi-tauko-taalla-taas.html

  VastaaPoista
 3. Niin, seitsemän kurssia. Nyt niitä on kahdeksan :D Tosin yksi puolikas kurssi. Kyllä mä jaksan kun en anna itselleni muuta vaihtoehtoa. Mulle se olis ihan hirveä maailmanloppu, jos lukio venyis sillä tahdon olla vuoden päästä siellä samassa paikassa muiden luokkalaisten kanssa, ja laittaa sen hatun päähän silloin kuin muutkin. Ja olisihan se aika turhauttavaa, kun lukio venyisi puoli muutaman kurssin takia. Mutta ehkä enemmän mua houkuttelee se, että saa lakin oman luokan kanssa ja keväällä. Oon kohtuu pienessä lukiossa ja sen takia kannattaa valmistua keväällä, että saa hienommat juhlat.

  <3

  VastaaPoista
 4. Mun blogissa ois sulle haaste! http://matkallaparempaanhuomiseen.blogspot.fi/2013/04/vaan-siivetonna-en-voi-lentaa-vanki.html

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.