maanantai 12. elokuuta 2013

En. Kestä. Enää

Tä on jotain ihan järkyttävää. Se heijastus minkä näen peilistä, on valtava. Ja mä vaan syönsyön ja syön. Paino on ihan varmaan noussut useamman kilon viimeisestä polipunnituksesta jolloin viimeksi näin painoni ja näytän ihan rehellisesti jo ylipainoiselta, hyivittu. Oon syönyt varmaan joka päivä yli 2000kcal.  En mä kestä itseäni tällaisena. En pysty menemään suihkuun kun ahdistaa liikaa. Pelottaa jo nyt huominen aamu kun pakko mennä suihkuun.  Kotona pitää olla löysät housut ja paita päällä tai sitten vaikka viltti, etten tunne tai nää omaa kehoa. Peilistä en pysty itseäni kokonaisena katsomaan, pelkkä naamankin on liikaa. RUMA. LÄSKI. Miten mä voin olla näin järkyttävän näköinen, miten mä olen voinut päästää itseni tän näköiseksi? 
Itkettää mutten itke. En pysty. Ahdistaaaaa. Haluan vain pois tästä ällöttävästä ja kuvottavasta kehosta.
 Mä en vaan voi jatkaa näin. Nyt se loppui
Ps. Ihana biisi ♥

6 kommenttia:

 1. Hei sä et oo läski etkä ruma MISTÄÄN KOHTAA! Älä anna sille syömishäiriölle valtaa, koska siitä ei tuu ku paskempi fiilis

  VastaaPoista
 2. En oo ihan samaa mieltä sun kanssa mutniii...eikä tä oo pelkästaän syömishäiriö...

  VastaaPoista
 3. Mä en todellakaan usko, että sä oisit läski. Sulle tuskin tehtäisiin painoa nostattavia ruokasuunnitelmia, jos sä oisit lihava tai edes normaalipainoinen.

  Tyttö, sä olet kaunis juuri tuollaisena kun sä oot. Sä et usko siihen, mä tiedän, mut sun pitäis. En mä itekään pidä itteäni kummosen näköisenä, mut nyt oon yrittäny löytää positiivisia asioita ulkonäöstäni ja luonteestani, koska en jaksa enää sitä, että vertailen itseäni muihin. Vertailusta saa vain pahan mielen.
  Mä oon varma, että löydät edes muutaman asian mistä pidät itsessäsi ja nyt sun pitäis yrittää löytää edes yks sellanen asia kerran päivässä, jotta sä oppisit arvostamaan itseäsi paremmin.

  Sä olet ainutlaatuinen ja kaunis omalla tavallasi. Älä anna pahojen ajatusten ahdistaa. Sä oot vahva ja sä pystyt vielä selättämään ne ajatukset. Mä uskon suhun.

  Hali <3

  ~N~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä ihan reilusti normaalipainon puolella tällä hetkellä, useamman kilon että siitä ei ole huolta että paino olisi tällä hetkellä liian alhainen :)
   Ja se mun ateriasuunnitelma ei ole edes suunniteltu painon nostamista varten vaan sen on tarkoitus totuttaa mut säännölliseen syömiseen eikä se pienennetty versio edes kata mun peruskulutusta kun sitä on sen verran pienennetty ja rav.terapeuttikin on sanonut että se ei missään nimessä riitä pitkään vaan pitäis syödä enemmän.

   Mutta kiitos<3 Mä oon varma että sä olet täydellinen juuri tuollaisena:) <3 Vertailu on tosiaan ihan tyhmää ja turhaa, siitä ei seuraa mitään hyvää...

   Sinne myös hali<3

   Poista
  2. Mä en ole täydellinen, kukaan ei ole, mutta kiitos silti. :) <3 Parempaa itsetuntoa tässä itsekin yritän jotenkin kasvattaa, koska en yksinkertaisesti enää jaksa nykyistä tilannetta.

   Mulla tais mennä ihan ajatukset sekasin, kun luin sun tekstiäs ja tajusin, että mun on pakko kommentoida ihan ekaa kertaa nyt. Itselläni ei ole kokemusta syömishäiriöistä, mutta kannustavat sanat auttaa yleensä aina. :)

   Niin ja se poli käynti menee varmasti ihan hyvin! Koita olla mahdollisimman rehellinen, vaikka tuntuu vaikealta myöntää, kuinka paljon on omasta mielestä syönyt. Se tyyppi ei oo siä arvostelemassa sun syömisiä, vaan auttamassa sua eteenpäin tässä asiassa ja se ei voi auttaa parhaimmalla tavallaan, jos et oo rehellinen sille.

   Tää tuntuu varmasti nyt tosi vaikealta ja ahdistavalta asialta, mutta sä tuskin haluat elää sen kanssa loppu elämääs. Jossain kohtaa on otettava se ratkaiseva askel oikeaan suuntaan. Ja toivottavasti otat sen pian.

   Sulla oli tosi mielenkiintoisia faktoja siitä Lupa syödä -kirjasta ja ois kiva kuulla niistä lisää, jos aiot vielä niitä kirjoitella. (: Tuli ihan uusia ja mielenkiintoisia juttuja munkin tietooni nyt. :D

   Mut koita nukkua nyt hyvin. Älä jännitä sitä polia ja oo rehellinen sielä!

   <3

   ~N~

   Poista
  3. Hyvä että yrität itse muuttaa tilannettasi!:)

   Joo kyll ne aina auttaa!:)

   Ja joo yritän olla rehellisen siellä polilla, ei se tosiaankaan ole siellä mua arvostelemassa vaan auttamassa mua mun ongelmissa jotka liittyy syömiseen. Enkä kyllä tosiaan halua että loppuelämä on tätä samaaa. Pitäisi vaan ottaa sen ensimmäinen askel ja siitä sitten vain eteenpäin. Itsestäni se on kiinni eikä kukaan mun puolesta voi parantua.

   Kiva jos säkin tykkäsit siitä postauksesta, ajattelin kyllä kirjoittaa lisää! Nyt en vain ole saanut aikaiseksi mutta on tulossa ainakin toinen postaus vielä :)

   Joo <3 Ja nukuin ihan hyvin:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.