torstai 15. elokuuta 2013

"Tervetuloa maanantaina klo 8"

Tällanen pikapostaus. Eilen poli meni ihan ok, sovittiin että nyt kirjoitan ainakin muutaman päivän edellisenä päivänä suunniteman seuraavan päivän ruokailuista. Tää päivä ei oo ihan menny putkeen aamupalan jälkeen mut huomenna sitten uusi yritys :)

Ja tänään olin siellä haastattelussa ja sitten reilu tunnin päästä siitä kun pääsin pois niin mulle jo soitettiin ja sanottiin että tervetuoa maanantaina klo 8. Jeejee :) se haastattelu oli tosi rento ja ne opettajat mukavia. Ne nyt sit tietää mun tänhetkisen psyykkisen tilanteen aika hyvinkin ja koulunkäynnistäkin tietää. Vähän tuntu silleen tyhmältä kun ne selitti että suurin osa on sellasia kenellä on oppimisvaikeuksia niin sen takia ne tarvii peinryhmää ja mä meen sinne melko hyvän ysin päättötodistuksen kanssa (ka n.8,3) ja kahen lukiovuoden jälkeen... No mutta on mulla oppimisvaikeuksia ollut lukiossa kun ei oo ollut voimia opiskella kunnolla. Ja kyllä ne vissiin ymmärsi ihan hyvin kun ne mut sinne otti :)

Ruokailu mua jäi mietityttämään. Siellä on tietenkin lounas, mutta myös aamupala. Meinasi tulla paniikki että eieiei vittu EI. Mutta kun yritän järjellä ajatella niin sehän on vain hyvä mun tilanteessa, tulee joka päivä syötyä sitten ne kaksi ruokaa mitkä pitää kuitenkin opetella syömään jossain vaiheessa ja ihan hyvä varmaan että nyt saan niihin koulustakin apua. Ja nehän tietenkin tietää  myös syömistilanteesta jotain ja oli tosi ymmärtäväisiä senkin suhteen, ei olettanut että mä heti siellä pystyisin syömään vaan että sekin on jo paljon että yleensä menen sinne ruokalaan. Ehkä siitä tulee sitten jotain :)

Nyt pitää sitten alkaa heräämään taas "normaaliin" aikaan eli ennen seitsemää jota mun ei oo tarvinnut tehdä yli puoleentoista vuoteen kuin satunnaisesti muutaman kerran. Toivon että lääkket oikeasti auttaisi kun ne ei eilenkään taas mitään auttanut, nukahdin kolmen aikaa ehkä. Ei ärsytä ei. No kai mä siihen rytmiin totun kun tarpeeks kauan herään aikasin. Alku tulee olemaan varmasti hankalaa mutta kai se siitä.. Ja muutenkin tulee olemaan niitä kaheksan tunnin päivä, vähän pelottaa mitä niistä tulee. En oo missään vaiheessa edes käynyt lukiota normaalilla tahdilla niin mulla ei kauheen rankkoja päiviä ole ollut pahemmin, ekassa tai tokassa jaksossa päivälukiossa saattoi olla ton pitusia päiviä ehkä kerran viikossa ja siinäkin liikuntaa. No kai mä selviän :)

Kyllä mä oon tän suhteen nyt aika positiivisin mielin kuitenkin. Ja vaikka oli tänään tosi ahdistava mennä sinne kouluun sisälle kun siellä oli välitunti niin ei mua niin ne uudet ihmiset pelota ketkä siinä mun ryhmässä on. Ei kai ne hirveen pelottavia kaikki ole :) Ja toi on tosi pieni koulu kokonaisuudessaankin, toi yksikkö on siis tän kaupungin pienin ja siellä on n. 100 opiskelijaa yhteensä.

Eli viimisiä lomapäiviä vedellään, hui :D

4 kommenttia:

 1. Onnea opiskelupaikasta! :) Toivottavasti sulla alkaa sujumaan siä hyvin.
  Itse aloitan aikuislukion nyt samaan aikaan, kun mun viiminen vuos amitsus alkaa. Ei ollu ihan mun ala, mitä lähin sinne opiskelemaan ja totta puhuen tänäänkin ois voinu vaan lähteä kotiin kesken kaiken, kun alkoi ahdistamaan. :/ Kolmas päivä koulussa ja sellanen fiilis. Ootan vaan mitä loppuvuodesta tulee.
  Mut oon päättäny, että tuun valmistumaan sieltä, enkä heitä sitä kahta vuotta "hukkaan". Ja nyt saan sentään jotain mielenkiintosta rinnalle, kun pääsee lukioon psykaa lueskelemaan. :D

  Mut se mun jorinoistani. :D Onnea opiskeluun! Muista, että huonoja päiviä tulee ihan varmasti, jolloin se koulu tuntuu liian ylivoimaiselta, mutta selviit kuitenkin, kun uskot ittees. :)

  ~N~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)
   Aa, toivottavasti lukiossa menee sitten hyvin!:) Ja oon kans vähän samaa mieltä että ei kannata ehkä sitä kahta vuotta amiksessa heittää ihan hukkaan, paitsi jos tiedät ettet tule ikinä tekemään töitä kyseisen ammatin parissa.
   Ja psyka on paras lukioaine, sitä mä melkeenpä pelkästään opiskelin koko viimevuoden, englannin rinnalla:D ja se harmittaa ylivoimasesti eniten tässä koulunvaihdossa että enää ei ole psykaa aineena eikä sitä ihanaa opettajaa siellä opettamassa:/ Mutta puolensa kaikessa

   Niin varmasti tulee, niin sulle kuin mulle, mutta niistä selvitään kyllä! :)

   Poista
 2. Onnea opiskelupaikasta vielä tätäkin kautta! :)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.