maanantai 24. maaliskuuta 2014

Videopostaus: Alkoholin käyttö


Tosiaan tein lauantaina videon aiheena alkoholin käyttö. Video on vähän sekava koska otin melkein puolet pois, ja huomasin äsken että siihen jäi esim. kaks moikkaa alkuun, hups :D ei kannattanutkaan tarkistaa sitä kunnolla läpi ennen lataamista. no meni jo. Ja häpeän ulkomuotoani koska hyi. Tulin just lenkiltä ja muutenkin... Ja mulla on telkkari päällä joten siksi toi värivaihtelu. Ei kai tässä muuta :D Jos nyt kehtaan edes pitää tätä kauaa... 

10 kommenttia:

 1. I like this video <3 Kuten jo kerroinki ehkä muutaman kerran.

  Must on hyvä juttu et osaat pelätä alkoholismia, koska onhan se periytyvää ja varsinkin kun oot lapsena nähny sen olevan keino ratkasta ongelmia niin se käyttäytymismallikin vois periytyä. Mut sit, koska oot ymmärtäny et se ei oo kovin hyvä keino ja nähny mitä se tekee ihmisille niin uskoisin et oot just sopivan varovainen sen asian kanssa ja siitä ei tuu ongelmaa sulle. :)

  Minähän en nyt mikään alkoholiasiantuntija ole, mut musta kuulostaa ihan normaalilta toi kolme viikkoa putkeen. Eri asia jos oisit sen jälkeen juonu vaikka viime viikonloppuun asti joka viikko ja oottaisit koko viikon vaa sitä et saat vetää perseet ja joisit ittes sammumiskuntoon joka kerta yms. Mut entiiä, tuntuu et monet juo joka viikko. Tiiä sitte onko se ongelma vai ihan normaalia, riippuu varmaa tapauksesta ja siitä et pystyiskö oleen ilman vai tuisko siitä sit ongelma? JOO nyt lopetan asiasta puhumisen, josta en mitään tiedä. Itellä on vähän outo lapsi olo, kun juominen ei oo missään vaiheessa kiinnostanu pätkääkään. Okei no erään pelon takia myös ei kiinnosta mihinkää baareihin mennä + kun siel on pal ihmisiä. En tiiä mitä ois sit 'terveempänä', mut en usko, et sittenkää kiinnostais. Tai sitte ku en oo ikii ollu humalassa ni en tiedä 'miten hauskaa se on' enkä osaa kaivata. Heh. Mut oon tavallaa oppinu olee häpeemättä sitä et juominen ei oo mun juttu. Kun yläasteella kiusattiin erilaisuuden takia niin oon pelänny sanoa sitäkään ääneen. Mut ei muo haittaa vaikka muut juoki, en mitenkää tuomitse sitä kuitenkaan. :)

  <3 Halaus, tuli surullinen olo sun puolesta kun mietin sun äitiä nyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD

   Niin no en mä sentää montaa kuukaut putkee oo juonu enkä nii pal et tuis yläs tai mitään...
   Ja ei toi alkoholin juomattomuus oo mikään sellanen asia mitä pitäis hävetä, päinvastoin! :) Ihan hyvin pärjää elämässä ilmankin!

   Sullekin<3 :(

   Poista
 2. Mä juon ite aika harvoin, että joskus saattaa olla parikin kk välissä, mutta sitten taas joskus saattaa olla sillee että parina tai kolmena vklp peräkkäin ja sitten taas pitempää taukoo. Ja yleensä jos juon niin haluan että se tuntuu päässä, eli juon aika paljon. Varsinkin kun mut on kirottu vielä niin hyvällä viinapäällä että tuun humalaan usein vasta suuremmasta määrästä kun monet samanikäset pojat. :D

  Otan otaa sun äitin poismenoon... :( Sulla on ollut varmasti tosi rankkaa...

  Mutta en mä usko että sulle tulee mitään alkoholismia, koska osaat varoa sitä kokemuksies perusleella kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) haha voiei, tulee kalliiks juominen :'D

   Kiitos :)

   Niin, en mäkään usko :)

   Poista
 3. Tää oli hyvä video, kuulosti luontevammalta sun puhe ku edellisessä :) Ja ymmärrän ton sun pelon sen suhteen että alkoholin käyttö menis överiks, mutta ei 2-3 viikonlopun putki ole vielä lähelläkään :) ja kun sä oot nähny mitä alkoholi voi ihmiselle tehdä, niin uskon, että osaat ottaa ihan varovaisesti, eikä se tuu menee liialliseks, vaikka useemminkin joisit.

  Mä ite oon tänä vuonna juonu humalaan ainakin joka toinen viikonloppu ....mutta esim puol vuotta sitte en juonu juurikaan, menee silleen jaksoissa. Mut must se on ihan kontrollissa, on ihan normaalii juoda viikottain, silleen vähäsen...mutta ihan humalaan asti joka viikko, niin se ei kuulosta hyvältä :/ ainakaan mun mielestä. Ite en ikinä juo arkena, esim saunakaljaa tms... (ok en ees tykkää kaljasta :D) että se juominen on nimenomaan juhlimisen yhteydessä ja vaan viikonloppusin.

  Yleisesti oon alkoholista sitä mieltä, että sitä juodaan suomessa liikaa, ja liian nuorena!...hauskaa voi olla ilman viinaakin...mutta jotkut ei tunnu tajuuvan sitä :/ vaan mököttelee kemujen nurkassa, jos on selvinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :D Mutta niiin, en mä usko että se silleen kuitenkaan loppujenlopuksi lähtee käsistä vaikka joisi väillä useastikin

   Okei! :) No ei joka viikonloppu kauhea kännääminrn oo ehkä ihan normaalia..

   Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa!!! :/

   Poista
 4. Ihana video, oot niin sulonen :)<3

  Mun mielestä sun ei kannata ollenkaan pelätä että sun alkoholinkäyttö menis överiks. Jo se, että aktiivisesti pohdit ja analysoit sun omaa alkoholinkulutusta, kertoo siitä että sulla ei oo mitään ongelmaa :) Mulla itellä oli kans suunnilleen sun ikäsenä samoja pelkoja, ku jonku parin vuoden aikana kävin baarissa melkein joka viikko n.1-3 kertaa, välillä oli myös jokunen "väliviikko", mutta jossain vaiheessa havahduin siihen että juomiseen meni ihan hirveesti rahaa (ku tosiaan se pari ei todellakaan riittäny vaan annoksia meni reippaasti toista kymmentä illassa). Mutta en jääny mitenkään koukkuun, vaan tajusin lopulta että sellanen elämä ei oo mua varten, ei vaan kiinnostanu enää, eikä ollu yhtään vaikeeta lopettaa. Nykyään jossain juhlissa puoliväkisin vedän ehkä yhen kuoharilasin, vaikka tuntuu että voisin olla kokonaan absolutisti.

  Musta tuntuu että se ongelma kehittyy lähinnä sellasille ihmisille, joita ei oikeestaan yhtään kiinnosta analysoida omaa käytöstään. Monillehan juominen on nimenomaan pakokeino, jollon ei tarvi käsitellä niitä oikeita ajatuksia ja tunteita. Sä oot aika lailla päinvastanen esimerkki ku käyt terapiassa ja kirjotat paljon sun ajatuksista. Ymmärrän toki että noin traumaattisista jutuista jää tosi herkästi pahoja pelkoja, mutta mun mielestä tärkeintä on just se että ne pelot tiedostaa ja niitä osaa miettiä vähän syvemmin :)

  Sä oot fiksu tyyppi ja susta näkee että osaat tehä järkeviä päätöksiä. Musta on ollu nii ihana lukee tätä blogia viime aikoina ku tuntuu että oot jotenki löytämässä itteäs ja ylipäänsä uusia asioita elämästä :) Paljon haleja ja voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3

   Jotenkin helpottava kuulla että säkin sitten pystyiyt lopettamaan juomisen helposti :)
   Ja niin, en mä nyt silleen usko oikeasti että alkoholista kehittyy mulle tapa käsitellä asioita, vaikka se pelko jossain onkin. Luulen että oon nähnyt tarpeeksi mihin se pahimmillaan johtaa..

   Kiitos <3

   Poista
 5. alussa mun alkoholin käyttö oli ihan satunnaista ja määrät aika pieniä. mut nyt se on joka viikonloppu ryyppäämistä ja määrät voi helposti mennä 20 annoksen yli. enkä oikeen pysty lopettamaan. typerä aine mistä haluaisin eroon, mutta silti en vaan pysty.

  tsemppiä ja haleja ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala :(( toivottavasti päääset eroon tosta!!

   Sullekin toinen ♥

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.