maanantai 5. toukokuuta 2014

help!

Mä tarviisin apua ongelmassa. Me ollaan menossa huomenna syömään pancho villa-ravintolaan enkä tiedä mitä otan ja haluankin kysyä että onko joku teistä käynyt siellä ja mitä olette ottaneet ja oletteko tykänneet kyseisestä annoksesta?  Mulla on kauhea ongelma kun en tiedä mitä otan. olisin todellatodella kiitollinen jos jollain on kokemuksia kys. ravintolasta :) Ja olen siis ihan sekasyöjä :)

Menu löytyy tästä

12 kommenttia:

 1. ainakin panchon kanahampurilainen on ihan superhyvää ♥

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ottaa joku hampurilainen, ainakin Tampereella annokset on aikanaan ollut huippuja!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Vois vaikka repästä ja ottaa hampparin ;)

   Poista
 3. Ite oon siellä syönyt sen kasvis-salaatin (joka oli siis Iso) mutta valinta taisi olla vähän taudin sanelema... :D Vinkiksi pistänkin että kokeile ihmeessä sellaista mitä tekee mieli, mutta jos tuntuu vaikealta, ota se salaatti (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän nyt kyllä kuulostaa sairauden sanelemalta valinnalta...:D :( Mä ajattelin kyllä uskaltaa ottaa jotain muuta kun salaattia tällä kertaa ;) En mä siihen kuole!

   Poista
 4. Pancho oli ennen vakkari-paikkani, joten tiedän mistä puhun! ;) EI salaattia, ne on kyllä isoja, mutta ainesosat ja maku eivät ole mielestäni mistään kotoisin. Burritot ja tacot tms. tortillantapaiset eivät myöskään nappaa. Usein niissä on aivan liikaa juustokastiketta ja ovat mössöisiä. Sen sijaan hampparit on super-hyviä! Kaikki testaamani hampparit on olleet tosi hyviä, usein rahatilanteen sanelemana olen ottanut sen ihan perushampparin, sekin on hyvä. (Hamppariannoksiin saa valita ranskalaisten tilalle halutessaan ainakin salaatin tai lämpimät vihannekset, jotain muitakin vaihtoehtoja ehkä oli...) Sitten siellä on niitä kalliimpia annoksia, kuten pihvejä ja kalaa... Niistä ei ole hirveästi kokemusta, mutta kaikki on kyllä ainakin näyttäneet ihan hyviltä. :) Hauskaa ravintoiltaa! :)
  t. anonyymi-Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos paljon tiedoista! :P nyt oon aika lailla kallistunut hampparin suuntaan :D Mulla on tosin sekin hyvä puoli etten itse joudu maksamaan mitään joten voin ottaa vaikka kalleimman annoksen minkä löydän!!
   Ja kiitos! :)

   Poista
 5. Komppaan edellisiä, panchon hampparit on parhaita ja ne ranskalaiset superhyvän dipin kera kruunaa koko annoksen. Ite suosin yleensä kanaa :) mut jos jotain muuta haluut niin ne fajitakset on kans nam!
  Ja jätä suosiolla se sairauden ääni kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei!!! :) Joo kanaa mä ajattelin ehkä ottaa kun siitä ehkä eniten kuitenkin lihoista pidän :P
   Ja joo ei oo sh:n ääntä tarkotus huolia mukaan tolle reissulle ;) Se saa kyllä jäädä inisemään kotiin kun mä vedän superhyvää hampparia tai jotain!

   Poista
  2. :) hyvä asenne Lost girl!! Sai mut hymyilemään tää sun vastaus lotan kommenttiin

   Poista
  3. hahaha kiitos :D ja hyvä että sai ;)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.