tiistai 12. elokuuta 2014

jotain kuulumisia vaihteeksiOotte varmaan huomanneet, että mä kirjoitan aika harvoin nykyään. Yksi ja suurin syy on se, että mun oma läppäri on rikki enkä saa tähän väliaikaiseen koneeseen toimimaan nettitikkua enkä yleensä pysty edes  kännykän nettiä jakamaan. Tosin tällä tai ensi viikolla saan uuden koneen niin sitten on kivampi kirjoittaakin blogiin. Mutta on myös toinen syy miksen kirjoita, ja se on se, että mä en vain tiedä mitä kirjoittaa, en tiedä mitä mulle kuuluu.

Tosin nyt voin sanoa että juuri nyt kuuluu ihan suht hyvää. Koulu alkoi eilen ja se tuntuu kivalta, se ahdistus sen suhteen on aika lailla hävinnyt. Toivon että tykkään opiskella tätä alaa tän kolme vuotta että saisin edes jonkun tutkinnon ja koulun loppuun. 

Saa nähdä mitä tapahtuu ololle tässä kun koulu alkaa rullata kunnolla ja tulee läksyjä ja muutenkin lisää koulustressiä.  Tiedän, että mun pitää olla tosi tarkkana syömisten suhteen koska se on se ensimmäinen missä tapahtuu muutos kun tulee liikaa stressiä ja ahdistusta. Ei se nytkään mitenkään erityisen hyvin mene, mutta kyllä mä näinkin elossa pysyn, nyt on kyse lähinnä ruokavalion yksipuolisuudesta… Syön vähän miten sattuu ja milloin sattuu. Mutta tänään ainakin söin koulussa sen lämpimän ruuan :) eikä nyt ole varsinaisesti edes kyse siitä syönkö tarpeeksi koska ihan varmana ei ole paino ainakaan tippunut..

Olo on muuten ollut aika vaihteleva. Tossa oli huono jakso heti osastoltapääsyn jälkeen, mutta pahin meni ohi. Makasin vaan sängyssä itkemässä sen ajan kun ei tarvinnut tehdä mitään muuta.  Itsetuhoiset ajatuksetkin alkoi pyörimään päässä ja huomasin laskeskelevani millä määrällä lääkkeitä kuolisin. Mutta en mä sitä nyt oikeasti ole tekemässä, en mä siitä varmaan kirjoittaisi jos olisin varma että sen suunnitelman toteutan. 

Nyt tökkii kirjoittaminen ja pahasti. Tuntuu että on vaikka mitä kirjoitettavaa mutta samalla ei mitään. Tässä oli kai suurinpiirtein mun peruskuulumiset. Kirjoittelen lisää kun tekee  mieli :D Nyt väsyttääkin niin paljon että sekin tekee kirjoittamisesta hankalaa. En tiedä milloin keho taas tottuu näihin kasin aamuihin. Meillä on ainakin seuraavat kaksi viikkoa pelkkiä kasin aamuja, ja muutenkin pitkiä päiviä. No kai mä jaksan kun on pakko. Ärsyttää vaan kun mulla osastolla alotettiin uus lääke nukahtamiseen, levozin (entiedä onko teillä kellään?) eikä se tunnu pahemmin auttavan.. Entiedä pitäiskö soittaa polille ja kysyä jos annostusta voisi nostaa tai mitä pitäisi tehdä. Koska en mä jaksa käydä koulussa jos en saa unta tarpeeksi. Tosin sain nyttenkin päiväunet nukuttua joka saattaa vaikutaa sitten taas iltauniin.. hitto :D  

Mutta pääpiirteittäin nyt just menee ihan ok:sti :)  Kysymyspostauksen toteutan kun saan uuden koneen eli jos nyt vielä tukee kysymyksiä mieleen niin kysykää ihmeessä :)

2 kommenttia:

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.