maanantai 25. elokuuta 2014

Vastauspostaus (viimein:D)

Kiitos kaikille kysymyksistä ja anteeksi että vastaaminen on kestänyt näin jumalattoman kauan! Laitoin nyt kaikki vastauksen samaan postaukseen toisin kuin viime kerralla. Lukekaa jos jaksatte ja älkää jos ette jaksa, your choice :D


Minkälaista musiikkia kuuntelet?

Mä kuuntelen aika laidasta laitaan... Johanna kurkelasta ja apulannasta hollywood undeadiin ja breathe carolinaan. Muutamia lemppareita on happoradio, hollywood undead, David Guetta, chisu, Kaija Koo, Haloo Helsinki, Eminem, apulanta, johanna kurkela. En jaksa listat enempää, niitä olisi vielä vaikka kuinka... ja stten taas lempparibiisit on täysin eri asia :D


Käytkö usein festareilla tai bändien keikoilla? Jos käyt, niin mikä on ollut paras livemusa kokemuksesi?

En käy usein, oon kerran käynyt ruississa ja kerran Johanna Kurkelann keikalla ja muutaman kerran jossain nrj in the park -jutussa. Niin ja kerran Haloo Helsingin ilmaiskeikalla.  Nyt syksyllä marraskuussa on tulossa Hollywood Undeadin keikka johon olen menossa kaverin kanssa ja jota odotan innolla <3 onko teistä joku tulossa sinne myöskin? :) Niin ja Kurkelan keikka oli upea :) Haloo Helsinkikin on tosi hyvä livebändi ja haluan vielä nhä sen uudestaan!


Pystytkö pitämään kaikenlaisia vaatteita, vai onko sulla jotain ''turvavaatteita''?

En todellakaan pysty pitämään kaikenlaisia vaatteita, käytän oikeastaan pelkästään "turvavaatteita" Eli isoja huppareita tai paitoja. oon oikeastaan aina pitänyt, en ole ikinä pystynyt pitämään mitään kivoja hienoja vaatteit, oon vaan katellut kaupassa että kumpa mäkin voisin pitää. Pienenä ajattelin että olen liian ruma pitääkseni kaikkia hienoja vaatteita ja nykyään ajattelen olevani liian läski ja ruma.


Onko sulla mitään unelmia tällä hetkellä?

Itseasiassa ei oikeestaan... Vihaan tätä kysymysstä kun en osaa vastata ja tuntuu tyhmlt vastata ettei ole mitään, mutta se on totuuus. No kai se, että saisin ammatin ja näin, on yksi :)

Mitä harrastat/olet harrastanut?

En oikeestaan harrasta tällä hetkellä yhtään mitään... oo n harrastanu tanssia ja tennistä mutten oo pitkään aikaan mitään sellasta harrastanut. Lukeminen on ollut sellanen mun juttu mutten sitäkän paljoa tee nykyään :/

Onko sulla tatuointeja tai lävistyksiä?

Yksi tatuointi löytyy ranteesta, japanilainen merkki joka tarkoittaa toivoa.Haluaisin lisää tatuointeja mutten vielä tiedä mitä :D Lävvistyksiä ei ole muualla kuin korvissa peruskorvikset ja toisessa korvassa tragus. Haluaisin toiseen korvaan vierekköin kolme forward helixiä.

tommoiset siis haluaisin :)

Mitä sun kesään on kuulunut?

Tulee vähän myöhään tähän vastaus, mutta vastataan kuitenkin. kesä nyt ei ihan kauhean hyvin mennyt, olin 6 viikkoa avo-osastolla enkä  hirveästi muuta tehnytkään. Lintsillä olin L:n kanssa, siellä oli kivaa :) Sukulaisilla en ehtinyt käymään ja se harmittaa :/ Ja kesätöihinkään en mennyt osastojakson ja voinnin huononemisen takia. Eli oli aika hiton tylsä kesä :D Ens kesästä tulee varmasti parempi :) Ainiin, kävinhän mä uimassa ekaa kertaa johonkin viiteen vuoteen!


Mitä kesäsuunnitelmia sulla on vielä toteuttamatta?

.....:DD ei mulla edes ollut mitään suurempia suunnitelmia, sukulaisille piti keskisuomeen mennä mutta se ei onnistunut :/


Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?

hui apua, en mä osaa sanoa! Varmaan asun yksinäni jossain muualla kun tässä talossa, teen jossain laboratoriossa töissä ja mulla on oma Collie :3


Millaista elmäsi oli viisi vuotta sitten?

hmm, eli 2009. (korjaus) Olin kasiluokalla. Ei tuu oikeen mitään mieleen, se oli sellanen välivuosi kun ei tapahtunut mitään erikoista (2008 terapia loppui ja äiti kuoli ja 2010 alkoi kunnon laihduttaminen) Muistan että ekan kerran multa kysyttiin onko mulla anoreksia kun olin vironmatkalla syönyt niin huonosti, vaikka suuri osa oli sen takia etten tykännyt siitä ruuasta mitä siellä oli.Muistan sen pienen kauhunhetken kun hoitajat sanoi että ne katsoo tästä lähin että syön kunnolla. Kuitenkin pystyin sanomaan uskottavasti "No kattokaa ihan rauhassa!"  Mutta niin, ei tona vuonna tainnut mitän tapahtua, aloin ehkä masentumaan enemmän ja jäin yksikseni enemmän muttei mitään muuta ollut. Mun elämä on aina ollut tosi tylsää koska en ole ikinä tehnyt mitään tyhmää tai jännää, en yhtään mitään. 

Paras jäätelömaku?

Joku suklainen! kioskista useinn nougat tai kinuski-pekaanipähkinä. Tai minttusuklaa.

Minkälainen olisi sun unelmien voileipä, jos syömishäiriö ei saisi vaikuttaa?(lol)

Apua täkin on vaikea! Ennen syömishäiriötä pidin juusto-meetvurstileivästä mutta nykyään en voi sietää meetvurstia kun se on aivan liian suolaista. Joten ehkä sitten leipä jossa on salaattia, juustoa, kurkkua ja paprikaa. En osaa sen erikoisempaa nyt kuvitella :D en voi sietää samalla leivällä vaikka kalkkunaleikettä ja juustoa. Hyi.

Miten herkuttelet?

No, se vaihtelee. irttareita, tai sitten vaikka suklaata. En minä tiedä :D Tai joidenkin kavereiden kanssa vaikka sipsejä.

Lempiherkku ja lempijuoma?


Suklaa ja ehkä pepsimax :D

Mitä toivot tällä hetkellä kaikkein eniten?

Että vointi ei romahda, vaan paranee niin että voisin opiskella koko kapasiteetilla eikä mikään masennus tai sh siihen vaikuttaisi niinkuin  viimevuodet, koska nykyinen ala mitä opiskelen, kiinnostaa ihan oikeasti ja harmittaisi törkeästi jos en jaksaisi opiskella sairauksien takia.


Millä tavoin syömishäiriö vaikuttaa tällä hetkelllä jokapäiväiseen elämääsi?

No sillä tavalla että joka ruokailussa mietin kauhean tarkkaan kuinka paljon syön ja mietin että syön liikaa ja se usein ahdistaa ja mietin muutenkin tosia paljon mitä olen synyt ja mitä voin vielä syödä. Kouluruokailussa on nyt alkanut ahdistaa enemmän, toivon että se menee ohi ja pystyisin normaalisti sielläkin syömään sitä sen enempää ajattelematta. ja läskiahdistus seuraa koko ajan mukana... Mutta on mun syömisissä oikeasti positiivisiakin puolia: oon opetellut syömään sen hiton aamupalan! Ja syön kyllä koulussa suht normaalisti, vaikka se ahdistaakin :) enkä ole iltaisin saanut ahdistuskohtauksia syömisen takia! :)

Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla :)

"turvallinen", tylsä, aika lapsellinen

Käytätkö korkkareita?

Tosi harvoin. Ei mulla ole varsinaisia korkkareita arkikäytössä ollenkaan. Yhden vähän korkeakorkoisemmat arkikengät on, ja sitten oikeastaan vain yhdet juhlakorkkarit.

Mitkä viisi asiaa sulla on aina laukussa?

Bussikortti, lompakko, puuteri, huulirasva, kuulokkeet

Kuinka usein näät sen perhekodin ohjaajia?

Tarkoitit varmaan lastenkodin? vai tukiasunnon? :D tukihenkilöä nään joskus muutaman kerran viikossa ja joskus on parin viikon tauko etttei nähdä ollenkaan. Ollaan kyllä useammin yhteydessä whatsappin kautta. Lastenkodin omahoitajaa nään parin kuukauden välein ehkä. Soitellaan kyllä useammin :) Nähtiin itseasiassa eilen viimeksi!

Käytkö usein siellä?

Lastenkodissa käyn suurinpiirten parin kuukauden välein. Välillä useammin ja välillä harvemmin. Käyn A:n ja S:n takia, riippuu kumpi on millonkin vuorossa.

Onko sulla ikävä sinne tai tyyppejä sieltä?

Ei mulla sinne ole asumaaan ikävä todellakaan, mutta onhan mulla esim. S:sää välillä ikävä. Ja tietty joitain kavereita on välillä ikävä kenen kanssa asui kauan mutta niistäkin suurin osa asuu jo yksin ja nähdään välillä ja jutellaan kuitenkin :) Viimeksi lauantaina näin paria lastiskaveria. (Todettiin ettei viinillä kannata pelata juomapelejä...)


Minkä yliluonnollisen kyvyn haluaisit? 

Oon aina halunnut osata lentää! (tai sitten teleportata:D)

Uskotko yliluonnollisiin asioihin? (henget, avaruusoliot...)

En oikeastaan, mutta tavallaan vähäsen joo :D Kyllä mä uskon että on jotain sellaista mitä me ei ymmärretä tai käsitetä. Ja uskon myös etttei mei olla ainoa kehittyneempi laji koko avaruudessa.

Onko sulla jokin asia, jonka haluisit tehdä, mutta sh estää toteuttamasta sitä (siis joku yksittäinen konkreettinen juttu)?

Haluaisin pystyä uimaan koska oon aina tykännyt siitä. Ehkä vielä joskus :) (nyt EN sano että sitten kun laihdun!)

Mitä uskot kuoleman jälkeen tapahtuvan? esim. uskotko että kuoleman jälkeen on elämää, esim. henkimaailmassa vai vaivutaanko me vaan johonki täysin tiedottomaan tilaan?

En usko että eletään jossain henkimaailmassa, mutta jollain tavalla ainakin haluaisin uskoa että me synnytään uudelleen joskus myöhemmin eikä muisteta vain aiemmista elämistä mitään.

Lakkaatko kynsiä? Jos kyllä, mikä on sun vakkariväri?

En lakkaa... :D

Mitä pelkäät?

Konkreettisista asioista ötököitä ja "ei konkreettisista" asioista pettymyksiä, epönnistumista, sitä etten ikinä parannu, että jään yksin. Niitä ainakin.

Jos saisit valita itsellesi minkä tahansa lemmikin, minkä haluaisit? (raha eikä mikään olisi esteenä)


Koiran ehdottomasti! Tällä hetkellä on kova Collie-kuume :D Ja kissan haluaisin kanssa!

Mille alalle olet opiskellut tai mille alalle haluaisit opiskella?

Tällä hetkellä opiskelen laboratorioalaa ja se on se mitä haluankin tällä hetkellä :) tulevaisuudessa ehkä sitten jatko-opintoja samaan alaan liittyen. Bioanalyytikoksi halusin joskus ja se on yksi vaihtoehto edelleen sitten kun jaksan alkaa opiskelemaan tän kolmen vuoden jälkeen. En heti todellakaan, ainakin pari vuotta aion tehdä töitä ja sitten vasta alan miettimään opiskeluja jos alan.

Tykkäätkö piirtää? Oletko hyvä siinä?


Joskus pidin paljonkin piirtämisestä ja tein sitä päivittäin mutten enää moneen vuoteen ole piirtänyt enkä osaa enää edes sen vertaa mitä joskus, vaikken ikinä mikään kauhean lahjakas siinä lajissa ole ollut :D Mutta välillä kyllä tosissaan harmittaa että lopetin senkin harrastuksen silloin :(

Jos pääsisit katsomaan itseäsi ajassa taaksepäin, mitä neuvoja antaisit itsellesi?


Hmm. Sen ainakin, että älä hyvä ihminen ala missään nimessä laihduttamaan! Ja että älä häpeä itseäsi tai taustojasi. Ja että ala puhumaan pahasta olosta ennen kuin se menee todella pahaksi. ja yritä vain olla oma itsesi.

Mitä yleensä teet kun olet yksin? entä kavereidesi kanssa?Yksinäni katon telkkaria, olen koneella (netflix, fb, blogger, youtube, spotifyi..) luen, nukun, pelaan kännykällä, syön, lagaan.. :D Kavereiden kanssa katon leffoja, teen palapelejä, pelaan korttia, juttelen, oon kaupungilla, käyn syömässä, teen ruokaa, hengaan muutenvaan. :D 

Oletko matkustellut, jos olet niin missä? Minne haluaisit matkustaa?


En ole pahemmin matkustellut, mitä nyt lastenkodin kanssa virossa ja budapestissä käynyt. Omilleen muuton jälkeen kerran oon käynyt virossa kavereiden kanssa. Haluaisin japanissa ja jenkeissä ainakin käydä! Ja on niitä muitakin paikkoja mutta noissa ainakin :) Pariisii olisi kanssa jees. Ja joku perus etelänmatka.7 kommenttia:

 1. Hihi, tämä oli kiva postaus. Vaikutat jotenkin niin sympaattiselta ihmiseltä. (: Kaikkea hyvää sun syksyyn!♥

  M

  VastaaPoista
 2. Tää oli kiva! Ja tosiaan nyt tekee mieli iteki.. :D Ja tämä tässä oli kyllä tarpeellin kommentti ikinä.

  VastaaPoista
 3. Jee kiva postaus! Ja makee tatska ♥ :-)

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.