tiistai 20. tammikuuta 2015

Turhaa angstia

Mun on pakko tännekin kai myöntää, että mun syömiset ei ole ehkä niin hyvällä mallilla mitä olen ehkä antanut ymmärtää. Tuntuu että edistymistä tapahtuu pääkopassa mutta se ei nyt jostain syystä siirry käytännön tasolle asti. En syö kovin säännöllisesti tai monipuolisesti tai aina ihan riittävästi.

Syön koulussa joo silloin kun olen koko päivän eikä koulu ala ruokailun jälkeen tai lopu ennen. Mutta aina en koulussakaa  syö ja sillon saattaa syöminen jäädä aika naurettavaksi.

En tiedä miksi tä on niin älyttömän vaikeaa eikä normaalisyöminen tahdo millään onnistua. On mulla motivaatiota päästä tästä eroon mutta en silti jotenkin tee asialle mitään. En halua kohdata ahdistusta ja välttelen sitä sillä etten syö aina vaikka pitäisi. Tekosyitä syömättömyyteen löytyy aina. En ehdi, syön/söin kuitenkin koulussa niin ei tarvitse syödä aamupalaa/päivällistä.  En jaksa mennä kauppaan, oon syönyt tarpeeksi koulussa niin en voi syödä muuta, kello on jo noin paljon, edellisestä ateriasta on vasta liian vähän aikaa jne.

Pitäisi vaan yrittää syödä säännöllisesti mutta aterioita jää ihan liian helposti pois. On ihan liian helppo kuunnella niitä ajatuksia mitkä sanoo että olen läski enkä ansaitse syödä.

Ja kun se on fakta että olen lihonut huomattavasti. En oikeasti ole ylipainosta kaukana, muutaman kilon päässä. Ja sen takia syöminen on myös vaikeaa kun en halua lihoa yhtään enempää, päinvastoim haluaisin joku 8 kiloa vähintään pois, olisin vielä normaalipainoinen senkin jälkeen. Jos söisin normaalimmin nii  paino voisi tippuakin jonkun verran, tai sitten ei. Mutten halua että paino nousee yhtään enempää.

Äh ei tässäkään postauksessa ole mitään järkeä, ei tätä varmaan pitäisi edes julkaista. Mutta julkaisenpahan kuitenkin

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Muista että paino ja painoindeksit on vaan numeroita. Oot kaunis numeroista riippumatta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiii... ei vaan pysty ajattelemaan niin :/

   Poista
  2. Mun lääkäri sanoi joskus, että tyypillisesti nälkiinnyttämisen jälkeen paino kohoaa hetkeksi ylemmäs ennen kuin asettuu omiin uomiinsa. Liittyi jotenkin nälkävelkaan yms.

   En tiedä helpottaako toi yhtään, mutta tuli mieleen. Yritä saada rytmistä kiinni, älä vain anna periksi!!!
   Tsemppiä!

   Poista
  3. toivotaan että mun paino tästä vähän laskisi kun saisin syömiset säännölliseksi ja riittäväksi :)

   kiitos tsempeistä ♡

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.