sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kuulumisia pitkästä aikaa

Anteeksi pitkä hiljaisuus. Ja anteeksi etten ole saanut edelleenkään kysymyspostausta tehtyä. Nyt kirjoitan muita kuulumisia.

Mullakin alkoi tosiaan kesäloma perjantaina. Kouluvuosi meni todella hyvin, todistuksessa lähes kaikki kolmosia ja sain stipendinkin. Oon tykännyt edelleen tosta koulusta ja ilolla jatkan syksyllä.

Kesäsuunnitelmia ei hirveästi ole. Vironmatka ja sukuloimista. Ehkä myös ruisrock jos saan seuraa.

Muuten mulle ei kuulu mitään ihmeellistä. Käyn terapiassa parin viikon välein. Lääkkeitä on alettu vähentämään, aloitettiin mirtazapinista ja seuraavaksi vuorossa levozin jos siihen suostun. Olen vähän epäileväinen sen suhteen että miten nukun jos se lopetetaan. No sen näkee kai sitten...
Masnnuksen suhteen menee ihan hyvin, ei ole mitään sen kummempia.

Ainoa mikä aiheuttaa vähän päänvaivaa on syöminen. Vähän odotinkin tuleeko syömisoireilua tänä kesänä. Sen kanssa pitäisi nyt vaan olla tarkkana ja pakottaa itsensä syömään kun siihen vielä itse pystyisi. Mutta. Se ei vaan ole niin helppoa, päähän ei vaan mahdu ne negatiiviset puolet vaan ajattelen ettei tä pieni laihduttaminen mitään tai ketään haittaa, että kyllä tä pysyy hanskassa. Mutta kun tä lähtikin niin epäterveellisesti niin lähtökohdat normaaliin laihduttamiseen ei ole kauhean hyvät. No, kai tä tästä ja syksyllä luulisi viimeistään helpottavan. Pitää vaan pitää huoli etten joudu mihinkään osastokuntoon muhin en todellakaan ikinä enää halua, ikinä.

No en tiedä mitä muuta kirjoittaisin kun mulle ei kuulu mitään šen kummempia. Veikkaan että tä blogin loppu alkaa häämöttämään pikkuhiljaa kun en keksimitään kirjoitettavaa... Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin myös mun blogin pitäminen. En tarvitse tätä enää kun voin puhua kavereille ja tukihenkilölle ja terapeutille ja muille aikuisille.

Mutta ainakin sen kysymyspostauksen vielä väsään!

2 kommenttia:

  1. Muista, että sä olet upea omana itsenäsi juuri noin (vaikka se ei susta siltä tuntuisikaan, mutta totta se on, sä riität!) ja se laihduttaminen ei tuo elämään mitään parempaa. Tsemppiä! ♥

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.