lauantai 19. syyskuuta 2015

miksi?

Mulla on yksi kysymys. Miksi? Miksi elämä on näin paskaa? Mä en enää vaan jaksa tätä. Mä oon niin kyllästynyt tähän kaikkeen, en jaksa enää kertaakaan käydä tätä kaikkea paskaa uudestaan läpi. Oon kurkkuani myöten täynnä ja haluan vain että tä loppuu. Tavalla tai toisella.

8 kommenttia:

 1. Heippa taas,
  Elämä tarjoaa taas parastaan:( voi kuinka haluaisinkaan lohduttaa sinua. Löytää ne sanat, jotka auttaisivat sinua huomaamaan kuinka tärkeä ja ainutlaatuinen olet. Haluaisitko kertoa tarkemmin mikä ärsyttää juuri nyt kaikkein eniten? Mikä on kaikkein paskinta?

  -anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo parastaan todellakin... ja kiitos noista sanoista nekin jo auttaa :) ja no ahdistus on se kaikkein pahin ja tä väsymys kaikkeen. Mikään ei oikein enää kiinnosta ja kaikki on se ja sama..

   Poista
  2. Moikka,

   Kiva, että vastasit. Toivottavasti, harmaus on pikkusen helpottanut.? Olet ollut tosi paljon mielessäni koko viikonlopun ajan.

   Nyt kysyn luultavasti tosi ärsyttäviä asioita, kun en ole vielä ehtinyt koko blogiisi tutustua. Olet varmaan nämä asiat kertonut moneen kertaan aikaisemmin. Vastaa siis, jos jaksat ja kiinnostaa:):)

   Käyt ymmärtääkseni terapiassa? Oletko kokenut sen hyödylliseksi? Onko sinulla mukava terapeutti?

   Parasta mahdollista hyvää päivääsi ihana neitonen, toivottaa

   -Anna-

   Poista
  3. En nyt sanoisi että olisi hirveästi helpottanut..

   Ja siis joo käyn terapiassa, viimiset kerrat menossa, 200:sta 8 jäljellä. Kyllä siitä on ollut hyötyä ja tulen toimeen ihan hyvin terapeuttini kanssa :) ainut että nyt tän huonomman jakson aikana en ole hirveästi tästä olosta puhunut kun on sellainen olo ettei terapeuttia oikein kiinnosta eikä se viimekerrallakaan kertaakaan kysynyt että mitä kuuluu ja millainen olo on ollut vaikka se tietää että menee huonommin enkä itse osaa asiaa puheeksi ottaa joten ei sitten puhuttu siitä sanaakaan.

   Pitäisi vaan avata se suu rohkeasti mutta olen todella huono siinä.

   Mutta kiitos samoin :)

   Poista
  4. Nyt mä kyllä puhisen täällä kiukusta!!! Ei voi olla totta: terapeutti ei edes kysy että, mitä kuuluu?

   Älä vaan syyllistä itseäsi, siitä, että olet "huono" itse avautumaan terapeutille. Mielestäni terapeutin vastuulla on edes kysyä ne kuulumiset. No niin, tästä purkauksesta huolimatta, jos seuraavassa tapaamisessakaan terapeutti ei ymmärrä kysyä vointiasi, olisi varmaan todella hyvä, jos itse saisit kakistettua sen ulos. Muistathan, että terapeutti on siellä sinua varten.

   -Anna-

   Poista
  5. Joo ei kysynyt.. tiedän että pitäisi vaan saada se suu itse auki mutta ei vaan ole niin helppoa ja varsinkaan puhua esimerkiksi viiltelystä. Mun piti perjantaina mainita siitä mutta enpä sitten puhunut mitään siitä miten menee. No ehkä ensi kerralla sitten :)

   Poista
 2. Mitä sulle kuuluu ihana ihminen? Hyvää viikonloppua!

  -anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika samaa ei tä tästä ole oikein mihinkään muuttunut..ainut että sain vihdoin lisää opamoxeja niin se auttaa vähäsen kun voi sellasen sitten ottaa jos ei muuten pärjää :) tänäänkin puolikkaan oon ottanut..

   Hyvää viikonloppua sullekin! :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.