torstai 27. kesäkuuta 2013

...

-6kg
heinäkuun loppuun mennessä
pakko
kyllä mä pystyn
miten mä oonkaan päästänyt itseni näin valtavaksi

ei mulla muuta

anteeksi

6 kommenttia:

 1. :( toivon niin paljon et muuttaisit mielesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Buttersia.. rakas EI! :( Ei yhtään kiloa pois. eikä varsinkaan kuutta. Ja sit sen jälkeen se on että elokuun loppuun mennessä toiset kuus. Et sä saa kadota, et vittu saa. Mä tarviin _suo_, en anoreksiaa. Ja oot tota vauhtia hyvin pian siellä osastolla, jonne sä et varmaan itsekään halua. Mun mielestä olisit nyt jo ihan hyvin siinä kunnossa, että voisit mennä. Ja en sano sitä, ettei olis hyvä et menisit osastolle, se todella olis. Ja mä tuun suo kattomaan vaikka menisit sinne parin sadan kilometrin päähän mistä sulle puhuttiin. Mut sanoin sen takia, kun tiedän että sä et sinne ite halua. Ja muualle toi johda. Haluutko sen kipeän letkun kurkkuun, itkeä monta tuntia yhden ruuan takia, olla suljettuna neljän seinän sisälle, masennuksen entisestään pahenemisen, itsetuhoisuuden.. kaiken vain sen takia, että painat vähemmän. Ja kun siitäkään ei oikein oo iloa, kun kehonkuva vääristyy vaan entistä enemmän, eli näet itses entistä isompana, kun aivot ei saa ravintoa.

   Joo tiiän, ei oo niin yksinkertasta. Tiiän, haluun itekin laihtua sairaalla tavalla. Mutta osa musta tietää että tää mitä puhun on totta. Ja sussakin on se osa. Syömishäiriöt on vaan niin helvetin kieroja.. niin kun eilen puhuttiin. Tässä se tulee taas esille.

   En halua enenenenEN menettää suo yhtään pahemmin syömishäiriölle. Oot rakas♥

   Poista
  2. Joo en mä osastolle todellakaan halua. Enkä nyt oo siinä kunnossa että sitö tarviisin taino en oo missään muussakaan vaiheessa omasta mielestä varmaankaan, mut oikeesti en oo nyt. Enkä haluu myöhemminkään sinne. Vittuku täs ei oo yhtää mitää järkeee.

   Joo ei tosiaan oo...nii:( Niii... No ne on vitun kieroja, niinku eilen juteltii just...

   samat sanat!<3 sä kans♥

   Poista
 2. Voi rakas :( <3 Sinun ei tarvitse missään nimessä laihtua yhtäkään kiloa! Se on sairaus, joka sanoo, että olisit iso. Se vain on vääristynyttä ajatusta, eikä totta! Sinä olet hyvä noin, ja olet niin pieni jo nyt. En halua, että kuihdut pois. Tiedät itsekin mihin se "laihdutan vain sen ja sen verran" johtaa. Olet kokenut sen ja niin olen minäkin.

  Kumpa ymmärtäisit, että sinulla on oikeus syödä ja herkutella normaalisti, ja että sinun ei pidä laihduttaa! Ei ole mistä laihduttaa.
  Hali <3

  -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kumpa ymmärtäisin että saan syödä normaalisti eikä tarvitse laiduttaa... Muttakun nyt en vaan ymmärrä. :(
   <3

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.