tiistai 18. maaliskuuta 2014

Videopostausehdotuksia? :)

Hei mä tässä mietin että voisin ehkä uskaltaa tehdä uuden videon jossain vaiheessa jostain aiheesta :) En vain tiedä mistä, eli nyt heitän pallon teille ja kysyn, mistä haluaisitte että tekisin videon? :)
Olisin erittäin kiitollinen ideoista koska itsellä ei niitä ole!

8 kommenttia:

  1. :) kiva!
    Ehdotuksia:
    tee postaus jostain aiheesta, mistä sun on helppo ja mukava puhua. Ja kämppä/oma huone videokin vois olla ihan siisti! Tai sitten joku mielipidevideo :) sun kanta tyylii päihteiden käyttöön, rasismiin, median naiskuvaan tms... Ja vielä mieleen tuli joku kesään liittyvä video, kesän haasteita/ suunnitelmia jne... :D oon ainakin ite jo ihan kesäfiilikses, talvi vois mennä jo perseeseen täältä!
    Mutta oli aihe mikä vain niin tykkään kyllä aina kattoo ihmisten tekemiä videoita :) Ite en ihan vielä uskalla...en tiedä miksi, koska kyllä mä kuvia oon ainakin tunkenu blogin täyteen, mutta se kameralle puhuminen jollain tapaa ujostuttaa :DD vaikka siinä ei mitään järkeä ookkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos ideoista!;)

      Mulle sittentaas videon tekeminen on jollain tavalla melkein helpompaa kuin kuvien laittaminen :D entiedä miksi!

      Poista
  2. joo tee video! : ) olis kiva kuulla sun ääni. ja jos et muuta keksi ni joku kuulumis -video vaan ? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sä mun äänen haluut kuulla niin mulla on jo yks video, jos et oo vielä nähnyt :) http://findthewill.blogspot.fi/2014/02/viimein-videopostaus.html

      Kuulumisvideokin on tietty yks vaihtoehto :))

      Poista
  3. eiiiiii, jotain anorexiaan liittyväää videopostausta!!

    VastaaPoista
  4. Jeejee videota!:) Mulle tuli vaan mieleen, et kertoisit vaikka osastoajoista videolla. Vaikka mä niistä tiiänkin, mut muo kiinnostaa silti joten aattelin et varmaan muitakin kiinnostais XD Mut komppaan Millaa siinä, et joku mistä vaan tuntuu hyvältä puhua ja Millalla olikin tossa monta hyvältä kuulostavaa ideaa :P

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.