keskiviikko 24. helmikuuta 2016

syöminen

Syömishäiriö vie mua 6-0. Mä ihan oikeasti ajattelin että mä saan kotona paremmin syötyä mutta paskat. Joka päivä mä ajattelen että noniin, huomenna mä meen kauppaan ja ostan syötävää jotka myös syön. Sitten seuraavana päivänä keksin jonkun syyn miksen käy kaupassa kotimatkalla ja päätän taas että huomenna sitten. En huoli syömäseuraa vaikka sitä tarjoittaisiin. Tosin perjantaina mun luo tulee henkilö joka aikoo olla täällä niin kauan että syön.

Tä on oikeasti ihan törkeän pelottava tilanne kun tuntuu etten hallitse tätä ollenkaan. Mä en oikeasti tiedä miten mä pääsen tästä enää ylös. Mua pelottaa että tiistaina kun on uloskirjaus osastolta, ne keksii jonkun syyn pistää pakkohoitoon jos labrat ei näytä hyviltä. Tiedän että pakko yrittää tsempata ennen sitä ja myös syödä muinakin päivinä kuin perjantaina mutta mä en oikeasti näytä pystyvän siihen yksin. Eikä kukaan mun kanssa nyt päivästä toiseen syö. Miksi kukaan jaksaisi auttaa kun tähän on vaan mun oma päätös eikä sen kummempaa. 

Mitä mun pitää oikein tehdä? En edes tiedä mitä haluan. Mutta jos jatkan näin niin en mä kohta enää ole hyvässä kunnossa fyysisesti. Ja mä en usko siihen koska mulla on valheellisen hyvä olo ja sivuutan nekin oireet mitä jo on.

Mulla on vaan liian paha olla ja itseviha niin huipussaan etten pysty huolehtimaan onasta hyvinvoinnista.

4 kommenttia:

 1. Paljon oot laihtunut? :(

  VastaaPoista
 2. No vähän reilu 10 kiloa. Mutta painan nyt sen verran mitä painoin ennenkun alotin levozinin ja painoa alkoi yhtäkkiä vaan tulla. Eli oon nyt ihan normaalipainoinen eikä se paino nyt näytä tippuvan kun keho on niin sekaisin että paino nousee jo kahvin juomisesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista, että se paino ei kerro mitään siitä, kuinka sairas tai kuinka huonosti keho oikeasti voi. Kerrot, että painosi nousee kahvin juomisesta. Tämä on selvä viesti siitä, että sun keho on kirjaimellisesti kuoleman partaalla. Myös normaalipainoiset syömishäiriöiset saattavat kuolla sydänkohtauksiin, kun keho ei enää yksinkertaisesti jaksa. Painon lasku on vain yksi oireista. Keho saattaa "yli"painoisellakin olla yhtä huonossa jamassa kuin alipainoisella. Tsemppiä nyt, toivottavasti saisit syötyä! <3 Sinä pystyt siihen!

   Poista
  2. Joo kyllä mä nää kaikki asiat tiedän... mä en vaan usko niihin vaikka tiedän. Mutta joo kyllä mä tänään aion syödä :) ja eilen sain juotua mehulasillisen! Eikä paino noussut vaikka pelkäsin :D

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.