maanantai 25. heinäkuuta 2016

Loputon väsymys

Mulla on ollut jonkun aikaa vähän parempi fiilis, tai oli. Noin viikon verran. Nyt tuntuu että olen vain tyhmä kun ajattelin että se kestää. Haha, paskat, ei se ikinä kestä. Sen takia vihaan tätä. Hetken välillä saat tuntea parempaa oloa, naurat jopa aidosti ja kavereiden seura ei ole pelkkä velvollisuus. Hetken voit miettiä muutakin kuin kuolemaa. Mutta aina jossain kohtaa napsahtaa, ja palaat todellisuuteen. Ihan kuin joku painaisi valokatkaisimen alas, ja taas kerran olet pimeydessä missä mikään ei tunnu hyvältä.

Mulla on vaan olo, että mä en jumalauta yhtäkään pudotusta jaksa enää. Olen jo omasta mielestä todistanut, että ei tä tästä miksikään muutu. Enkä jaksaisi tätä samaa. Taas tekee niin perkeleesti mieli vaan luovuttaa, ja kuolla.

Hassua tässä on se, että vaikka mä haluan tappaa itseni, niin sekin tuntuu ylivoimaiselta nyt, en jaksaisi edes tappaa itseäni tällä hetkellä. Olen nyt vain väsynyt, niin väsynyt. Voisin vaan nukkua, ja nukkua. Viimepäivät olenkin vaan lähinnä maannut sängyssä, vaikka vietettiin kaverin 18-vuotissyntymäpäiviä. Hävettää tajuttomasti etten vain pystynyt. Sanoin vain että olen väsynyt mikä on totta. Mutta tä onkin psyykkistä väsymystä, mikä luultavasti ilmenee myös fyysisenä jaksamattomuutena. Yritin syödä rauhottavia jos paha olo helpottaisi mutta ei mitään vaikutusta. Ei tätä pahaa oloa ota pois mikään lääke. Eikä väsymystä mikään unimäärä.

Kaikki tuntuu ylivoimaiselta. En muista milloin olisi ollut näin paha pudotus. En edes tiedä miten saint tänkin kirjoitettua.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa pahalta :( nyt sun täytyy hakee tiiviimpää apua! Moni menisi rikki, jos tekisit itsemurhan. Voimia hurjasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan tällä hetkellä sen verrsn avohoidossa apua kun on mahdollista. Mulla on nyt reilu kuukauden tauko polilta, mutta nään tikihenkilöä viikottain. Osastolle en halua niin tällä on pärjättävä.. Mutta kiitos!

   Poista
 2. Kuulostaa tosi tutulta, itse sairastan kakssuuntasta missä noi hyvien/huonojen jaksojen vaihtelut menee ihan ääripäästä toiseen jopa päivittäin, joten tiedän miltä tuntuu romahtaa pohjalle juuri kun olo ehti helpottaa, tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mulla nyt ei kaksisuuntaista ole mutta ei tä voinnin heitteleminen kivaa ole :/ kiitos!

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.