lauantai 2. maaliskuuta 2013

Ei maailma paremmaksi muutu jos ei sitä paremmaksi tee

Ei oo oikeen postausintoa löytynyt. Muuttojutut ja koulu vie suurimman osan ajasta ja ajatuksista ja voimista. Nytkin pitäis pakata tavaroita, mut tässä mä nyt istun koneella...
Muuttopäivä muuttui, se onkin vasta ensi perjantai keskiviikon sijaan, syynä sänky. Se tule liikkeeseen vasta perjantaina joten oon siihen saakka täällä lastenkodissa. Ei se nyt niin haittaa, ei pari päivää nyt mitään ole.
Keskiviikkona saatiin avain ja nyt on jo aika paljon tavaraa kämpässä ja edellinen asukas onneksi siivosi sen tosi hyvin, pitää ainoostaan uuni ja hella pestä, ja pakastinlokero sulattaa, siinä se. Nyt oon kyllä ihan kypsä ikeaan, en vittu jaksa sitä kauppaa. Mut kyllä me sieltä vielä ainakin laatikosto haetaan kun se sopii pöytään ja tuoleihin. Sen jälkeen en vapaaehtosesti sinne mee piitkään aikaan.

Jeejee siinä avain:)


Väsyttää ajatellakin sitä järjestelemisen ja tavaroiden siirtämisen määrää mikä vielä on edessä. Tän päivän jälkeen tuntuu et siit tulee tosi raskasta mulle. Ja en tiä mite saan tän huoneen ikinä mihinkään järjestykseen ihan oikeesti. Oon mä tavaroita jo pakannut mut vielä on helvetisti edessä. Ja sit sitä tavaran määrää mikä mulla on siihen uuteen kotiin ostettu, siis keittiöön pelkästän, voi luoja. Ei ne mahu oikeesti mitenkään kun sitä säilytystilaa on kaks vaivasta kaappia keittiössä eikä ne oo edes isoja kaappeja. ja sit kolme laatikkoa mitkä ei mitää isoi myöskään ole. Että vittu jee oon kusessa niitten kaikkien tavaroiden kanssa kun niitä on muutenkin vitusti jos kaikkia yhteensä ajattelee. No kai ne saa sinne mahtumaan ja luulis että on myös jotain varastotilaa.
Huomenna pitäis sitten alkaa kokoomaan niitä ikeasta hankittuja tuoleja ja pöytää. Siskon poikaystävä ja sitten kummisetä pitäis tulla sinne, mutta en oo ollu ite missään yhteydessä siihen siskon poikaystävään enkä tiedä että onko se varmasti tulossa ja että tietääkö se mihin tulla. En löydä sitä facebookista enkä tiedä puhelinnumeroa ja sisko on ulkomailla niin en siihenkään saa yhteyttä. Jes. Enkä halua jäädä kummisedän kanssa kahdestaan, niiden tavroiden kokoomisessa menee paljon enemmän aikaa, kun ollaan kahdestaan, eikä se varmastikaan oikeasti osaa niitä koota vaikka se lupasikin tulla kokoamaan. Se ois ihan hirveetä jäädä kahestaan kun se ei edes suostuis jättämään sitä hommaa kesken. Nyt sit vaan pitää toivoa että se toinen osapuoli pääsee paikalle. Huomenna on varmasti outoa mennä omilla avaimilla ekaa kertaa yksin sinne kämppään. Tänään käytiin siellä viemässä A:n kanssa kaikennäköstä tavaraa ja sekin tuntu hassulta, ihan outoa että siitä tulee mun oma kämppä missä tuun asumaan yksinäni. Hui. 

Paskaa vaan ku rahaa ei oo riittävästi, kiitos kaikkien vitun sossujen, on se perkele kun ei saa omia rahojaan käyttää vaan ne pitää väkisin mankua jostain kiven alta eikä sitä suostu nyt kukaan antamaan ja sossut on muutenkin sekasin kun ne ei ollu varautunu yhtään et muutan tonne nmky:lle. Sit se jälkihuollon sossu alko heti vittuilemaan A:lle kun se vihdoin sai sen sossun kiinni kahen viikon yrittämisen jälkeen. Kun meijän olis pitäny olla jotain helvetin selvännäkijöitä ja tietää kaikesa kaikki kun kukaan ei ollu infonnut meille mitään raha-asioista. Mut se soitti sit seuraavana päivänä takas A:lle ja pyys anteeks kun hän oli syyttänyt turhaan. Mutjoo raha-asiat on viel vähän sekasin ja vielä kun tä uus "johtaja" eli yks hoitaja täältä ei osaa vielä hoitaa hommiaan hyvin niin senkin takia meillä on niin vähän rahaa ja kaikki mun säästöt meni näihin kodin hankintoihin vaikkei todellakaan pitänyt. Ei niitä ollut siis kun vajaa kolmesataa muttakun ne ptii tulla mulle hätävaraksi kotiin että on vähän rahaa jossain jos on kauhee tarve. Mutta ei sitten. Vituttaa vaan tää kaikki, ja A on ihan kypsä tappelemaan kaikkien kanssa, enkä ihmettele. No, kai nä asiat sit selvii kun oon virallisesti muuttanut. Kyllä mun nyt pitää saada omia rahojani käyttää kodin hankintoihin. Siis puhun nyt mun perhe-eläkerahoista joita on reilu neljä tonnia ja nmky pitää ne itellään ja päättää mihin saan käyttää niitä vaikka ne on mun rahoja ja oon täysikänen. 

Nyt mun olo on ollut ehkä jonkun verran huonompi viime päivät. Ahdistus on koko ajan läsnä, nyt huomaa just sen että ei oikeesti nykyään ahdista koko aikaa kun heti tuntuu kamalalta jos ahdistaa pitkään koko ajan, vaikkei kovastikaan. Luulen et se ahdistus jotenkin liittyy tähän muuttoon ja siihen että lähden nyt täältä, kun oon asunu täällä niin kauan kuitenkin. Siis jonkunnäköstä eroahdistusta tai jotain sellasta.  Kyllä varmaan on vähän yksinäinen olo aluksi. Vähän on alkanut pelottamaan sekin miten pärjään itseni kanssa kun oon yksin. Taino enhän mä ole oikeasti yksin, on mulla tukihenkilö samassa rapussa. Mutta mulla menee oikeesti kauan että opin luottamaan uusiin ihmisiin ja pystyn puhumaan omista asioista ja pystyn olemaan itseni niiden seurassa. Ja asun tuolla varmaan maximissaan vuoden verran niin musta tuntuu että mulla menee yli puolet ajasta siihen että totun niihin ihmisiin.  Mutta kai mä sinne sopeudun. Ja pelottaa tutustua niihin muihin nuoriin, en tiedä vielä millasia ihmisiä siellä asuu ja miten tuun toimeen niiden kanssa kun en oo mitenkään sosiaalinen ihminen, vähän mietityttää jäänkö ihan ulkopuoliseksi. En pysty kuvittelemaan itseäni viettämässä aikaa niiden kanssa vapaaehtoisesti. oon oikeesti ihan superhuono tutustumaan uusiin ihmisiin. Ainoot paikat missä oon tutustunut ihmisiin on lastenkoti, oma peruskoululuokka ja osasto. Ja noissa oon ihan pakostakin tutustunut. Ja blogi maailma kyllä myös mutten mitenkään kauhean moeen oo tutustunut. Mutta entä jos en yhtään tutustu muihin nuoriin siellä nmky:llä? jos oonkin ihan ulkopuolinen aina? kun kuitnekin tehdään joitain asioita siellä yhdessä. Nyt se tuntuu vaan tosi epämiellyttävältä asialta mutta voi olla että siellä asuu oikeasti tosi ihaniakin ihmisiä ja saan uusia ystäviä. Tuntuu vaan epätodennäköiseltä. En usko että kukaan haluaisi tutustua muhun kunnolla. Miksi haluaisi? Joo jätän tän valittamisen tähän. Mutta mua myös pelottaa se muutto. Jos mulla alkaakin menemään huonosti, miten mä pystyn siitä vaikkapa sille tukihenkilälle kertomaan? en tiedä. Mutta kai se on pakko opetella puhumaan vähän vieraammillekin ihmisille.

Ja nyt nukkuminen on ollut vaikeempaa taas, yks yö valvoin melkeen kolmeen saakka. Ja oon kauheen väsyny koko ajan. Ja pelottaa että se menee muuton takia paljn huonompaan suuntaan. Lääkäri sillon viime käynnillä puhui siitä että jos alkaa ahdistamaan iltasin enemmän enkä saa nukuttua niin se määrää ataraxia jos se autais edes jonkun verran kun melatoniineista ei kauheesti oo mitään apuu jos ahdistaa ja vituttaa oikeesti valvo monta tuntii sen takia ettei saa nukahdettua. Mutta seuraava aika on vasta toukokuussa joten siihen saakka pitäis sit kärsii siit ilta-ahdistuksesta jos sitä on. Taino onhan sitä nyttenkin usein muttei se oo sitä mulle määrännyt kun saan kuitenkin nukuttua usein tarpeeksi kun ei tarvi kovin aikasin aamusin herätä. Mutta mieluummin nukahtaisin meko nopeasti kun alkaa väsyttämään ja menen nukkumaan ja heräisin vaikka aamulla vähän aikasemmin.
 Ja tä on ihan älytöntä, oon nähny ton lääkärin vaan 2 kertaa ja sit nään sen enää kerran ennenkun se lähtee. Ja sekin on pakosta kun lääkereseptit pitää uusia. Ja se lupas myös tehdä b-lausunnon valmiiksi ettei uuden tarvii heti sitä tehdä pelkkien koneella olevien tietojen perusteella. Luulin et se ois vähän tihentänyt käynejä kun muutan kun olo voi oikeesti mennä huonompaan sen takia mutta ei. No on mulla terapia. Ehkä se kokee ettei sen tarvii tietää miten mulla menee enkä mä tarvii niitä lääkärikäyntejä. No kyllähän mä pärjäänihan hyvin ilmankin, ei se nyt siitä oo kiinni tällä hetkellä.  Ja jos tulee joku hätä niin kai mä sit saan pyydettyä vähän aikasemmin jo ajan.

Ja sit se viimeks puhu siitä että joku lääke on vaarallisempi kun toinen, lamictal vaarallisempi kun seroquel, lamictal on siis myös epilepsialääke niin sen takia se on varmaan vaarallisempi,  ja jos alkaa menemään huonommin niin opamoxit heti pois, etten tee niillä mitään. Ei sillä sit oo väliä vaikka ahdistais niin pajon et alkaisin taas viiltelemään, kunhan en vaan ota yliannostusta. Tai jää koukkuun.  Ja että lamictalkin on jotenki vaarallinen, tuli sellanen käsitys että se ottaa senkin pois jos olo huononee. Tosi hyvä logiikka. Heti vaa kaikki apu pois ku menee paskemmin. Joo o. No suostu se ataraxia määräämään jos on tarve, kun se on turvallinen lääke, eihän se oo kun antihistamiini. Eikä se tietenkään niin hyvin auta ahdistukseen kun opamox mutta sen pitäis kuitenkin väsyttää ja rauhottaa edes jonkun verran.   Opamoxin ymmärrän kyllä tavallaan kun siihen voi jäädä koukkuun mutta kuitenkin. Ei siihen jää mitenkään nopeesti. Ja en mä usko todellakaan että mulla alkais niin huonosti menemään että alkaisin viiltelemään tai yrittäisin tappaa itteni lääkkeillä. Mutta nyt kuitenkin. Pointti oli että en oikeen älyä sen lääkärin logiikkaa.


Nyt loppukevennykseksi näytän vähän esimerkkejä miltä mun huone tänään aiemmin näytti:


Nyt matot on pois lattialta ja sängyllä enemmän tavaraa ja lattia vähän erinäkönen.  Mutta siis mulla on vielä vähän siivoomista:'D ja vaatekaappi järkyttävän näkönen. Ja tuolla peilin takana on kiva kasa kaikennäkösiä papereita.  No kai mä saan tän tyhjennettyä. Meinaa tulla kiire kohta kun niin paljon tekemistä vielä.

Joo tulipa hiton pitkä postaus taas. Onnee vaan jos jaksoit kunnialla lukea loppuun saakka. Mä lähen tästä nyt nukkumaan päin, hyvää yötä.♥

8 kommenttia:

 1. Anteeks etten oo kommentoinu kymmenee tuhantee vuotee :(
  Must on tosi kiva et pääset muuttamaan pois sieltä! Uskon et aluks saattaa olla vaikeeta ja tuntuu tosi yksinäiselt, mut sä pärjäät varmasti. Tärkeint on et uskallat pyytää apua jos siltä tuntuu!
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitää:)
   No todellakin on!:D niiin:) no niinpä, pitää vaa opetella se!
   <3

   Poista
 2. Tietty se muuttaminen jännittää mut kyllä se siitä. Ja uskon kyllä et tuut hyvin toimeen niiden muiden nuorien kanssa, oot vaan rennosti ja jutttelet :) Kai laitat sit kuvia siitä sun kämpästä kun saat sen valmiiks ? ;)

  hali <3

  VastaaPoista
 3. Vitsi muo jännittää sun puolesta :D Mut oon niin kyllä innoissaanki, et vihdoin pääset omilles. Alku on varmasti vaikeeta, kun et oo tottunu yhtään olee yksin ku sielläki on aina joku paikalla. Mut muista, ettet oo sielläkään yksin vaan siel on se tukihenkilö. Ja kaverit ei hävii minnekää!

  Eks vois soittaa sille lääkärille? Se vois soittaa sen atarax-reseptin vaikka apteekkiin.. jos se kerran on niin tyhmä ettei haluu nähä suo tässä keväällä ku sulla on kaikkea.. en oikeen ymmärrä sitä. Enkä todellakaan sitä, että sulta otettais Opamoxit tai jopa Lamictalit pois. Siis mitä vittua oikeesti. Lamictal on auttanu suo, joten varmana se otetaanki pois jos menee huonommin. Ja Opamox kanssa.. sä kyllä osaat käyttää sitä. Etkä varmasti oo alkamassa juomaan hirveesti ja käyttämään niitä väärin. Jos ne sitä pelkää. Tai muuten ottamaan sitä yliannostuksia/liian usein. Et sä nytkään oo sitä todellakaan liian usein käyttäny. Ja jos mäkin saisin käyttää kaks kertaa viikossa korkeintaan, et se on viel ok tiheys. Toivottavasti se seuraava lääkäri on vähän järkevämpi ja pysyy siellä vähän kauemmin. Ja ihankun ei ois muuta tapaa tappaa ittensä kun Opamoxit. Että muo ärsyttääääää. Sä et todellakaan saa joutua takaisin viiltelemään ja jos Opamoxit auttaa siinä niin niitä ei sulta saa ottaa pois -.-!

  Haleja♥ Koska voin tulla auttaa suo? :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D♥ No niin. Niin:)

   No voin mä sil sut varmaa soittaa jos oikeesti tarviin niit ataraxei, en jaksa jos nukkuminen alkaa menemää iha päi vittuu-.- Joo en mäkää älyy sitä kyl... Sen tiän ettei se uutta opamox-reseptii tuu määräämään, se on varma mut onhan mul viel se vajaa purkki, on sielläki yli puolet jäljel. Eikä sil tarvii ees sanoo et se on mulla jos se on kauhee ongelma sil. Ei mun tarvii kenelkää nmky:lläkään sanoo niist mitään. Joten en usko et mitään hätää tulee:)

   sulle kans♥ no ihan kuule oikeestaa minä päivänä vaa ku kuitenkin pyörin siel varmaa joka päivä, ja ainaki jos sä tuut:D ja sulhan ei ollu kouluu nyt ens viikol?:)

   Poista
 4. Hei kyllä kaikki menee hyvin. Rupee tutustuu ite noihin raha-asioihin, niin ei tartte tulla tollasia tilanteita. :)

  Onnee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin:) Niin pitäis, mutkun en tiä mist saan selvil mitäkin ku toi touhu on ihan älytöntä, ne rikkoo laikakin periaatteessa sillä et ne pitää niitä mun eläkerahoi siellä itellään jne. -.- Mut kyl n' nyt selvii varmasti kun muutan virallisesti sinne uuteen asuntoon:) Sit ei oo montaa tahoo päättämäs niistä:)

   Kiitos♥:)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.