torstai 30. toukokuuta 2013

No nyt kirjotan kuitenkin vähän jotain vaikka tä on vielä julkinen.

Nyt mulle on tehty aika selväksi että tähän puututaan, tavalla tai toisella. Tiistaina on verkosto ja siihen mennessä mun pitäis ite tietää mitä haluun tälle tilanteelle tehtävän. Lähinnä vaihtoehdot on kampus tai päiväosasto. Tällä hetkellä en tiä yhtään mitä teen. En halua kumpaakaan vaihtoehtoa. Enkä tiedä kumpi on pienempi paha. Osastolla on ammattilaisia, sieltä saisin ehkä enemmän ulkopuolista tukea. Mutten halua sinne muiden syömishäiriöisien keskelle. Tai se riippuu ihan siitä millasia potilaita siellä tällä hetkellä on. Jos siellä on paljon sellasia kenellä ei ole mitään motivaatiota edes yrittää niin se ei varmastikaan auta mun syömisiä jos muut yrittää kaikin voimin vaan huijata ympärillä. Mutta siellä ei tarvii olla koko vuorokautta vaan iltapäivällä pääsee kotiin.

Kampus sitten taas tuntuu todella ahdistavalta ajatukselta, ehkä jopa vähän enemmän kun osasto. Pitäis tuntemattoman tytön kanssa pystyä syömään normaalisti ja tehdä ruokaa ja kaikkea, tuntuu kamalalta ajatukselta, en osaa kunnolla selittää mutta sinne en todellakaan tällä hetkellä halua. Mutten myöskään osastolle. Hankalaa.

En mä koe olevani tarpeeksi sairas osastolle. Kyllä muilla menee paljon huonommin, en mä halua viedä kenenkään enemmän apua tarvitsevan paikkaa. Ja ahdistaa mennä sinne  laihojen ihmisten keskelle. Joo tiän ettei paino kerro kaikkea mutta silti, ei mun paikka ole siellä. 

En kyllä tiedä miten mä tän päätöksen teen. Mutta tällä hetkellä osasto on ehkä kuitenkin vähän siedettävämpi vaihtoehto vaikken ikinä enää aikonut joutua mihinkään osastolle. Sieltä saa ehkä enemmän apua kuitenkin.  Ja ois kyllä kiva ensin jutella rt:n kanssa että mitä mieltä se on. Tai se on siellä osastollakin. Mutta haluisin jutella ennenkun mahdollisesti menen sinne. Tuntuu vaan niin turhalta, en mä tarvitse osastoa tai mitään muuutakaan. Tuntuu että kaikki vaan ylireagoi.

Entiedä onko mun tilanne nyt mennyt ihan parissa viikossa näin paljon huonompaan että kaikki syöminen tuntuu melkein mahdottomalta? Ja päätin nyt että en kyllä aio mennä tädin luokse parin viikon päästä kun syömisestä on tullut näin iso ja vaikea asia, vierailu menis ihan pilalle kun koko ajan vaan ahdistelisin ruokailuja enkä halua että tädin pitää seurata vierestä sitä että se on vaikeeta. Voin mä mennä myöhemminkin kesällä jos tilanne sallii. Eikä mun siellä tarvii olla kun vaikka muutama päivä jos pidempi aikaa tuntuu pahalta.

Ps. Jos joku missasi edellisen postauksen niin sahköposteja kehiin jos haluatte jatkaa lukijoina jatkossa :)

2 kommenttia:

 1. Rakas, _kukaan_ ei ylireagoi. Sä et vie sieltä kenenkään paikkaa, mutta jos sä et mee sä vaan pahennat omaa oloas. Mä niin suosittelen osastoa sulle! Edes tota päivä. Tosin se on vähän kakkaa kun siellä on niin nuoria niin niitten joukossa saattaa liikkua se parantumisenvastustaminen.. Entä se missä mäkin olin? Syömishäiriöisiä ne kyllä osaa hoitaa paremmin kun muo. Sinnekin voi päästä päiväpaikalle. Mut en kyllä ihmettele, jos et sinne halua, tai mihinkään osastolle. Ei kai kukaan halua. Mut jotain on tehtävä. Sä OLET laiha. Mä pelkään, että sä vaan kuihdut ja kuihdut lisää. Sä et saa. Tiiän, että oot ite eri mieltä siitä, että ootko liian pieni vai et. Mut muutenkin, se että sä et syöny melkeen kahteen vuorokauteen, se kertoo aika paljon. Sun paikka _on_ siellä, sun paikka on siellä missä suo pystytään auttamaan.

  Helvetti mä vihaan anoreksiaa, mä niin vittu vihaan sitä!!!!!!

  Kuulostan ehkä itsekkäältä, mutta hitto mä en halua menettää ihmistä, joka ymmärtää muo parhaiten. En anoreksialle enkä millekään muullekaan. Mä en halua, että sä joudut kärsimään vuodesta toiseen joko anoreksiasta tai masennuksesta. Niin vitun väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no sitä just pelkään että siellä ne vaan kannustaa toisiaan huijaamaan...
   Mut en kyl sinne toisellekaan osastolle halua. Taino en haluu vittu mihinkään.
   Mut kaipa mä teen vaan itelleni hallaa jos kieltäydyn avusta.

   Joo niin vihaan mäki...

   Samat sanat sulle rakas♥

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.