maanantai 25. marraskuuta 2013

Päivän onnistumiset

Tänään olen tehnyt monta asiaa syömishäiriötä vastaan ja ajattelin niitä nyt tähän listata :)

Kouluruoan syöminen
Söin tänään siis koulussa pitkästä aikaa, vaikka oli jotain mitä en tiennyt mitä se oli ennenkun otin. En syönyt kaikkea koska en yksinkertaisesti pitänyt siitä, mutta söin kuitenkin vaikka ahdisti :) Se oli siis joku kerrosjuttu missä oli pitaleipien välissä pekonia,munaa,juustoa ja naudanlihaa ja se oli tikun kanssa pystyssä. Söin oikeastaan vain kanamunan ja hieman leipää mutta enemmän kuin monena aiempana päivänä :)

Ylimääräisen leivoksen syöminen
Me keitettiin kahvit luokassa ja sitten oli tarjolla toisen ryhmän tekemiä leipomuksia, oli pullaa, keksiä ja mokkapaloja. Otin mokkapalan. Se oli pieni, ehkä 3cmx3cm, mutta otin kuitenkin ja söin, vaikka yksi toinen tyttö ryhmästä ei syönyt mitään, koska oli kipeä. 

Vaatteiden ostaminen
En ole johonkin puoleen vuoteen ainakaan pystynyt ostamaan mitään vaatteita kehoahdistuksen takia. Tänään menin kuitenkin H&M:ään ja mukaan tarttui kolme vaatetta (anteeksi paskalaatuiset kännykkäkuvat):


Huppari 24,95€

Farkkupaita 24,95€Huppari 14,95€

Joo, kaks hupparia. Mutta, yks muukin paita kun huppari ja se on mulle iso asia, koska en pidä yleensä mitään muuta kuin huppareita koska keho ahdistaa niin paljon. Nyt ostin kuitenkin ton kivannäköisen farkkupaidan :) Osaltaan tähän kauppareissuun varmaan vaikutti koulussa saadut kommentit siitä miten aina käytän samoja vaatteita, viimeksi tänään kun sattui olemaan sama huppari kun perjantaina. Onhan se totta, käytän ehkä 3-4 eri hupparia ja kaksia kollareita ja kolmia farkkuja. Ja pidin varmaan kuukauden pelkkiä kollareita. Mutta tuntuu se silti tosi inhottavalta saada sanomista siitä. Nyt olen uskaltanut kuitenkin käyttää farkkuja melkein joka päivä enkä ole kuollut vaikka ahdistaisi! :) Ja nyt on vähän uutta paitaakin :)

Ruokakaupassa käyminen
 Se on ollut nyt vaikeaa koska olen ajatellut vain että "mähän en syö vittu mitään joten en käy kaupassa vahingossakaan etten osta mitään syötävää" En ole ottanut esimerkiksi rahaa kouluun sen takia mukaan etten vain mene kauppaan alhaisen verensokeritason johdattamana. Tänään menin kuitenkin kauppaan :) Ostin glögiäkin!! Nam.


Joo sori vähän köyhät ruokaostokset mutta ostin sentään jotain. Ja on mulla kotona esimerkiksi raejuustoakin. 


Siinä oli asioita jotka on tänään onnistuneet :) Hyvä tehdä täntapaisia postauksia välillä :) voisi ehkä useamminkin!

5 kommenttia:

  1. Tätä oli kiva lukea ja noi on isoja harppauksia eteenpäin :) ja toi hymynaamapaita on söpö :3

    VastaaPoista
  2. !!!!!!!! :''''') toi farkkupaita aaaaaaa ihanihana ♥ ja muutkin!

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.