lauantai 8. maaliskuuta 2014

Haaste :)



1. Kiitä henkilöä jolta sait haasteen ja linkkaa hänen bloginsa.
2. Kerro yksitoista faktaa itsestäsi.
3. Vastaa haastajan yhteentoista kysymykseen.
4. Keksi 11 omaa kysymystä, joihin haastamiesi henkilöiden tulee vastata.
5. Haasta muutama henkilö mukaan tähän haasteeseen.

Kiitos Noora Jasmin haasteesta :)

1. Mä en tiedä mitä mun kännykkä oikeen tekee, mutta se on synkronoinut kaikki mun tässä ja edellisissä blogeissa olevat ja koneella olevat kuvat erilaisiin kansioihin kännykän galleriaan eikä niitä saa poistettua kännykän kautta ainakaan. On tosi kiva kun kännykkä on täynnä joskus ekassa blogissa olevia thinspo-kuvia sekä kaiken maailman angst-kuvia +kuvia esim. mun arvista mitkä joskus otin voidakseni seurata niiden paranemista. ja niitä kuvia on yhteensä joku 200 varmaan... 

2. Hävitin mun lompakon ekaa kertaa viime viikolla sillä Tallinnanreissulla junaan. Eilen onneksi sain kirjeen että sen voi hakea löytötavaratoimistosta! Huh. Tosin se maksaa 30e...Vituttaa :D Mutta pääasia että se löytyi! Ehdin tosin jo kuolettaa pankkikortin eli en saa tililtä rahaa kahteen viikkoon, jes! 

3. On orpo olo kun en näe netflixiä kun kuoletin pankkikortin eikä netflix voi ottaa maksua mun kortin numeron kautta kun se ei ole enää voimassa. :( 

4. Olen ihan koukussa supernaturaliin, kiitos netflixin :D Olen nyt kai kolmoskaudessa. 

5. Mut on vedetty koulussa mukaan johonkin ihmeen draamaan jossa mulla ei ole osaa eikä arpaa.( Olen kuulemma puhunut yhdelle luokkalaiselle että toinen luokkalainen on puhunut mulle hänestä paskaa tai jotain vaikkei tällaista ole todellakaan tapahtunut)Muutenkaan en älyä mitä järkeä on keksiä toisista ihmisistä paskaa joka ei pidä paikkaansa. Huoh. Meillä on muutenkin huono luokkahenki nykyään...

6. Laulan aina kun kuuntelen musiikkia, en vain osaa olla hiljaa, edes silloin kun on kaveri seurassa :D Ei se mitään jos osaisin laulaa, muttakun en osaa..:D

7. Mulla oli tossa kolme päivää ääni melkein kokonaan pois eikä se ole vieläkään ihan normaali. Se oli puoltoista vuorokautta täysin pois. Ei ollut kivaa. Se lähti siis sunnuntaina täysin eikä maanantaina tullut pihaustakaan. Tiistaina tuli vähäsen jo, ja nyt tulee suht hyvin, ei kyllä korkeita ääniä tule vieläkään, eli olen erittäin möreä :D Mua kiusattiin tiistai ja keskiviikko koulussa sen takia :( opettajatkin!

8. Tein juuri torstaina yhteishaun! Nyt saa sitten kesäkuuhun saakka jännittää pääsinkö kumpaankaan vaihtoehtoon. Kun menin tekemään sitä, opo sanoi ensin että on pakko keksiä kolmas vaihtoehto, mutta sitten kun kerroin mihin haen ja se katsoi mun todistusta niin se sanoi vaan että "Okei sä meet heittämällä tohon ykköseen, eli laita vaan se kaks. Muista sitten että otat kuitenkin riskin, ettet pääse mihinkään" eli laitoin vain kaksi vaihtoehtoa. 

9. Mulla on maanantaina viimeinen aika rav. terapeutille. Nyyh:(

10. En oo tehnyt tänään mitään, en yhtään mitään. Taino laitoin pyykkiä koneeseen..:D

11. En keksi mitään, joten kerron mikä kappale mulla soi tällä hetkellä. Eli se on tämä (oon raiskannut sitä pari päivää): 




1. Tämän hetken mielialasi?
Ihan jees, väsyttää mut muuten ihan hyvä :)

2. Harrastuksesi?
No ei mulla mitään varsinaista harrastusta ole mutta sanon nyt vaikka että lukeminen, vaikka sitäkään en nyt lähiaikoina tehnyt.. Nyt on kyllä kirja kesken! (Veronika päättää kuolla, suosittelen!)
3. Mikä sinusta tulee isona?
En tiedä mutta yhteishaussa hain laborantin koulutukseen. eli se musta tulee toivottavasti kolmen vuoden päästä ainakin!
4. Jos saisit nyt mitä tahansa materiaalista, paitsi rahaa, mitä se olisi?
En minä tiedä :D oma auto olis jees, jos olis ajokortti muttakun ei ole :( No sanotaan että jotain tosi hyvää ruokaa....D (ei oo nälkä ei)
5. Lemppari paikkasi käydä ulkona?
En mä tiedä :D greenz on ihana!

6. Lempi herkkusi?
Nyt just tulee ekana mieleen banoffee, se on vaan liian hyvää..:D
7. Mitä odotat tällä hetkellä/haaveesi?
No yksi asia mitä odotan tällä hetkellä on kesällä O:n kanssa tapahtuva etelänmatka, vaikka se kyllä pelottaakin samalla.. Mutta ei tule mitään muuta mieleen :D
8. Mitä kautta löysit blogini?
En rehellisesti sanoen muista :D Eikun, kaveri taisi linkata jonkun postauksen! (blogikaveri siis)
9. Mitä teet yleensä vapaa-ajallasi?
.....Olen koneella, kavereiden kanssa tai katson telkkaria/luen/pelaan kännykällä. :D Nykyään nään kavereita aika usein kun joskus näin tyyliin kerran kuukaudessa. Nyttenkin eilinen oli eka päivä varmaan kahteen viikkoon kun en nähnyt ketään koulun jälkeen.
10. Mistä osasta/asiasta itsessäsi pidät eniten?
Herranjumala kuinka vaikea kysymys mulle.. En keksi mitään varsinaista asiaa tai piirrettä mistä varsinaisesti pitäisin. Olen tylsä ja vastaan että tykkään että mulla on pieni jalankoko! Saa alennuksista usein kenkiä.
11. Onko sinulla tatuointia/lävistystä/arpea/tms. kehossasi, jolla on jokin erityinen tarina. Jos on niin kerro se! :)
-Mulla on yksi tatuointi ranteessa, en nyt tiedä onko sen tarina mitenkään erikoinen, mutta siis siinä lukee japaniksi "toivo" ja symboloi sitä, että aina on toivoa ja kaikeasta voi selvitä :) Sillä on suuri merkitys itselle ja sehän on se tärkein :) Ja se on tarkoituksella vielä siinä kädessä jossa on viiltelyarpia. 


En jaksa keksiä kysymyksiä tai haastaa ketään, olen tylsä :( Mutta kaikki saa kertoa faktoja jos haluaa ;)

2 kommenttia:

  1. Supernatural on ihan paras!! varsinki Dean <3 ite kans katon sitä netflixistä ja oon vitoskaudessa. huono tällai lukulomalla olla koukussa johki sarjaan.... :DD ja kaunis tatuointi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee toinen fani siellä! :D Dean<3 haha ei kauheen hyvä tosiaan lukulomalla...:D
      Ja kiitos!:)

      Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.