torstai 1. lokakuuta 2015

mitä jos

Mua pelottaa. Ihan oikeasti pelottaa, miten mä tuun jaksamaan loppuvuoden. Mulla on tulossa 9 viikon työssäoppiminen ja ennen sitä on hirveästi raportteja tehtävänä koulutöistä enkä ole aloittanut yhtäkään. 2 viikkoa aikaa enkä tiedä miten selviän edes raporteista, saati työssäoppimisesta. Miten jaksan kahdeksan tunnin päivät opetellen täysin uusia analyysimenetelmiä mitä ei olla koulussa ehditty opettelemaan.

Siitä tulee helvetin raskasta enkä oikeasti tiedä miten tulen selviytymään. Miksi muhun luotetaan niin paljon että laitetaan työssäoppimaan paikkaan johon laitetaan yleensä vain kohta valmistuvia? Mun pitäisi mennä sinne vasta kolmosvuoden keväällä, eli ei vielä yli vuoteen.  Nyt kaduttaa että olen panostanut kouluun niin paljon että opettaja kehuu työpaikalla mun olevan luokan parhaita opiskelijoita. Musta tuntuu että multa odotetaan aivan liikaa. Mitä jos mä petän ihmisten luottamuksen enkä olekaan niin hyvä kun multa odotetaan? Mitä jos?

Mutta pakko mun on selvitä, eihän mulla ole muutakaan vaihtoehtoa ellen halua pilata koulunkäyntiä täysin.  Vihaan mun elämää juuri nyt.


8 kommenttia:

 1. Mitä jos et oo jossain asiassa niin hyvä ku sulta odotetaan? Arvaa mitä, sillä ei oikeesti oo mitään väliä <3 Sillä ei oo mitään väliä mitä muut ihmiset ajattelee tai odottaa, tää on SUN elämä ja sä saat elää tätä just niinku ite haluat ja just niinku susta tuntuu hyvältä. Voit olla välillä ahkera ja panostaa ja välillä pitää taukoa ja välillä vaikka laiskotella ja tehä oikeesti ihan mitä haluat. Ei sun kuulu miettiä mitä muut sulta odottaa tai haluaa, vaan sitä mitä ite haluat.

  Mieti jotain sun koulukaveria joka on tosi ahkera ja osaava. Jos se yhtäkkiä vaikka hidastaiski vauhtia tai ei osais jotain asiaa, nii miten siihen reagoitais? Ei yhtään mitenkään. Elämä jatkuis ja kaikki ois ihan yhtä hyvin ku ennenki :) Joku koulumenestys tai koulussa jaksaminen tai koulussa osaaminen tai opiskelunopeus tms ei vaikuta mihinkään. Sä ite tiiät että osaat niitä asioita ja että tuut valmistumaan ammattiin, joten millä muulla muka on väliä?:) Mitä väliä sillä on vaikka nyt pitäisitki vähän taukoa, kuuntelisit itteäs ja menisit omaan tahtiin?

  KAIKKEIN tärkeintä on sun oma vointi ja se että jaksat ja sun on hyvä olla <3 Siihen verrattuna joku "mitä muut oikein musta ajattelee" on ihan turhaa. Tää elämä on sun ja se opiskelupolku on sun ja sä saat kulkee sen ihan miten haluat :) Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noinhan se on mutta mö oon just semmonen ihminen et mun on pakko tehä niinkun multa odotetaan ja mietin liikaa mitä muut ajattelee. Enkä halua koulussa jäädä jälkeen.. jos nyt en saisi suoritettua työssäoppimista niin opinnot menisi ihan sekasin.

   En vaan osaa laittaa omaa vointia etusijalle..:/

   Mutta kiitos ihanasta kommentista <3 :) ja halit sinnekin!

   Poista
 2. Komppaan kaikkea mitä Oona tossa ylempänä on kommentoinut.

  Tsemppiä ihan hirmuisesti sulle! ♥ koita pitää huoli itsestäsi, muista että oot kaunis ihminen, kaikin puolin!

  VastaaPoista
 3. Koitapa tarkotuksella pettää jonkun luottamus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä siihen ala että sen tahallaan tekisin..

   Poista
  2. Nimenomaan sillä voisit huomaa et siihen ei kuole :) Mä oon ite keksiny itelleni just tällasia kamalia haasteita, ja toteuttamalla just niitä asioita mitkä on kaikista kamalimpia, mä oon saanu itelleni ihan valtavasti lisää tilaa. Siis mun elämä on muuttunu aivan ihanaks tän myötä :) Kuulostaa ihan nurinkuriselta, tiedän.

   Poista
  3. Aaivan, niin. Oishan toi ihan hyvä idea, pitää laittaa mietintään :)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.