maanantai 14. tammikuuta 2013

how I'm doing

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo viikko. Kauhee kun aika menee nopeasti. Ja silti tuntuu kuin se menisi ihan hirveen hitaasti.

Nyt aamulla ahdisti ruokailutilanne tosi paljon pitkästä aikaa. En meinannut saada lusikkaa suuhun tai nieltyä puuroa kun hoitaja tuijotti ja muutenkin ahdisti. Huulet vaan väpätti ja kyyneleet uhkasi alkaa valumaan. Mutta selvisin siitä kuitenkin ihan kunnialla. Ja äsken toinen hoitaja tuli kysymään mitä aion tehdä ruuaksi ja taas alkoi ahdistamaan älyttömästi enkä meinannu saada vastattua mitään. En mitään. Ahdistaa ruuan tekeminen kun en osaa kuvitella tekeväni itselleni kun asun yksin. Mutta kyllä mun on sekin opeteltava joskus tiedän kyllä. Tuntuu vaan niin vaikeelta.


Nyt kävin tässä välissä tekemässä ruokaa ja tein sitten jauhelihakastiketta ja simpukkapastaa. Pasta oli vaikein syötävä. Ja ruuan tekeminen ja syöminen kyllä ahdisti paljon. Mutta selvisin kuitenkin ilman että purskahdin vaan itkuun siinä. En kuollut. Kai tähän on pakko tottua. Mun pitää vissiin ma, ke ja pe tehä aina ite ruokaa kai. Se on hirveetä mut ei voi mitään, ei siitä oikeesti haittaa ole tulevaisuutta ajatellen.
Mun suuri saavutus viikonloppuna oli se että söin lauantainan iltapalalla jugurtin leivän kanssa kun päivällinen jäi välistä. Enkä ottanu kaikkein vähäkalorisinta vaan sen mitä teki mieli enemmän. Eilen en sitten niin tehnyt

Muuten oon kyl syöny ihan tarpeeksi, oon syöny kaikkee ylimääräst niinkun karkkia ja kaikkea.

Koulukin ahdistaa ihan kiitettävästi. Ylläri. Tänään enkun tunnilla pitää kirjottaa aine. Pelottaa. Onneks saa sen jälkeen sit lähteä.
Oon nukkunu taas vähän huonommin tai nukahtamiseen on mennyt enemmän aikaa ja oon heräillyt enemmän. Ärsyttää kun ei voi nukkua normaalisti. En ees muista millon viimeks oon pidemmän aikaa nukkunut hyvin. Oon syöny melatoniiniakin jo joku 4 vuotta. Inhoon nukkumaan menemistä kun tiän etten saa nukahdettua. Se on joka ilta nykyään sitä että tappelen itseäni vastaan etten ala jumppaamaan. Ja sitten itken sitä kuinka laiska olen ja kuinka paljon mä syön kaikkea ylimäärästä.  Ja aina mä päätän että huomenna mä vähennän, ihan varmasti vähennän. Ja mitä tapahtuukaan seuraavana päivänä? Syön saman verran ellen enemmän. Tai nyt lähiaikoina olen syönyt.. En oo huijannutkaan.

Mut oon saanu luettua nyt tosi hyvin kirjaa!(perillistä)
 Vois kyl koulukirjojakin sit yrittää vaikka lukea, psykologiaa nyt ainakin...

oikeesti ei mulla oo ees mitään asiaa. Tuntuu tyhmältä postata kun ei mitään kirjotettava oo. Mut haluisin jotain kuitenkin kun edellisestä on niin pitkä aika. Miten te jaksatte lukea tätä blogia kun samaa paskaa tuntuu olevan joka postaus? Mun elämässä ei nyt tapahdu juuri mitään. Ens viikolla on 2 asiaa mitä odotan. Palaveri siitä muutosta ja sitten vihdoin ravitsemusterapeutin aika. Pelottaa vaan että se on samanlainen kun viimeksi eli ei anna mitään neuvoja vaan sanoo että "puhu terapeutin kanssa" Mutta vittukun se ei osaa auttaa mua, ei se osaa sanoa mitään ikinä mihinkään. Ja jos en puhu syömisestä joka kerta niin se olettaa että se menee tosi hyvin. Mä en jaksa jutella siitä joka kerta kun se ei kerran osaa ite sanoa siihen mitään.

Ja kertokaa hei jos teillä on jotain mistä haluatte mun kirjoittavan:) Jos joskus kirjottais muutakin kun tätä samaa.

3 kommenttia:

 1. Millon sut niinku "uloskirjataan" sieltä lastenkodista ja muutat omaan kämppään? :o ja jännittääkö se sua?

  Tsemppiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä lähen tuolta sitten kun jostain saan kämpän. Eli siis jos pääsen nmkylle niin sitten kun sieltä vapautuu asunto ja sitä se palaveri koskee just et millo saisin muuttaa jos nyt sinne ylipäätään pääsen. Ja siis joo jännittää se tietty:D en oo tottunu olemaan niinku kokonaan yksin ja on se sit ihan eri ku pitää kaiki asiat hoitaa ite.:) mut ootan kyl kovasti:) oon biin kypsä tähän laitokseen et huhhuh:D

   Poista
  2. Ja siis tuolt periaattees pitäis lähtee ehti kun täyttää sen 18 mut mä saan olla pidempään jos esim. saan asunnon nmky:ltä ja se vapautuu vasta myöhemmin keväällä eikä helmikuussa vielä:) Ja niinhä mulle sanottiin että sinne pääsis vasta myöhemmin keväällä muuttamaan mut kattoo nyt sit ku 21. päivä on se seuraava palaveri ja ne tietää tarkemmin:) ja jos en sinne pääse niin sit mut laitetaan jälkihuollon jonoon ja saan jonkun randomin kämpän iha mist päi vaa tätä kaupunkia-.- tai neki on jotkut tietyt asunnot. Mut toivon todellakin et pääsen nmky:lle kun se on keskellä kaupunkia ja kaikkea:) Joo kauheee selitys:D nomut sait infoo toivottavasti nyt siihen asiaan mitä tarkotit:) ja kirjotin ton aiemman ipodilla koulusta ni se oli vaa nopee mut sit tulin lisäämään:D

   Niin ja kiitos♥

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.