maanantai 21. tammikuuta 2013

Varmuutta muuttoon!?

Olin tänään siellä nmky:ssä pidetyssä muuttoa koskevassa palaverissa. Siellä oli kauheesti porukkaa, 8 ihmistä mun lisäks. Hieman ahdisti. En ees muista mitä me juteltiin, ei me mitään kauheen erikoista, mun ei tarvinnut kauheesti puhua onneks, koska en osannut sanoa oikeen mitään. Sanoin kyllä että oon niitten kaa sitä mieltä et toi ois mulle hyvä. Ja se oli niin tyhmä puhuu koulust ku tuntu nii sääilittävält et oon suoritttanu joku 3 kurssii tänä syksyn ja yhteensä 11.
Mutta kyllä mä sinne pääsisin muuttamaan kuulemma jos kaupungilta tulee lupa. Ja se on sitten ihan tuurista kiinni pääsenkö. No sen näkee sitten, pitäis tän kuun loppuun meneessä kai olla selvä. Mutta kyllä kaikki siinä palaverissa oli sitä mieltä että se ois ehdottomast hyvä vaihtoehto mulle. Näin sen mun tulevan tukihenkilönkin ja se oli tosi mukavan oloinen. Ja muuttopäivä olis sitten 5.3. Tuli tosi helpottunut olo siellä kun sain kuulla että mulle ois jo kämppä siellä varattuna. Ja helmikuun loppupuolella sais jo alkaa siirtää tavaroita sinne. Jes!
Nyt pitää vaan toivoa sormet ristissä että se lupa muuttoon tulee. Koska haistakaa vittu jos se ei tule. Ne sossutkin kyseli koko ajan vaan raha-asioista, vuorokausimaksuista ja muista. Tuli just sellane olo etten pääse sinne kun se maksaa niin paljon. (joku reilu satanen/vrk ja niitten ilmeet ei ollu mitkää kauheen positiiviset siinä kohtaa)

Mut nyt oon niin tyytyväinen et tuli jotain selvyyttä asioihin. Siis just tosta muuttoajankohdasta. Jos se nyt pitää paikkansa. Epätietoisuus on hirveintä. Mutta eihän siihen oo kun puoltoista kuukautta sitten! Ja sit se joku siirtopalaveri pidettäis vasta sitten 16. päivä, sen jälkeen ku oon jo muuttanut. Nyt tuli uutta energiaa taas jaksaa päivät. Mut jos en pääsekään tonne? No sit pitää mennä normaaliin asuntoon eikä se välttämättä veny sen kauemmaks.

Pitäis J nähdä tänään, viimeks nähtiin kunnolla sillon kun kävin sen kämpillä kun siellä oli sen kavereita, joskus lokakuussa. Eikä olla juteltukaan oikeetaan yhtään sen jälkeen, pari kertaa facessa muutama sana. Eilen koko ajatus ahdisti tajuttomast muttei nyt niin paljoa enää. Ei se oo kun pari tuntia. Ja voi se olla ihan kivakin. En vaan yhtään jaksais kuunnella niistä bileistä missä se on ollut ja mitä tyhmää se on tehnyt jne. No toivottavasti ei kauheesti niistä puhuta.

Ja ainiin yks sossu alko selittämään jostain spr:n läheispalavereista, tai siis pidettäis kaikkien läheisten kesken joku sellane palaveri mis sovitaa mite ne kaikki vois tukea mua tai jotain. Ei kiitos. Vittu kaikki samaa aikaa sinne ja muutenki. Eiei. Kyl ne tukee mua ihan tarpeeks.

Ei kai mulla muuta nyt.

3 kommenttia:

 1. Mä niiiinniiiiin toivon et pääset tonne!<3 Ristin varpaatkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)♥ haha;)♥ ja nyt A sano myöhemmi et nyt ku päästii toho asti ni kyl ne aika varmasti antaa sen myöntävän päätöksenC: jeejee:)

   Poista
 2. Ihanaa! oon niin ilonen sun puolesta kun pääset muuttaa jo helmikuun lopussa :) ja toivon niin paljon et asiat lähtis sujumaan hyvin sit ku oot muuttanu sinne

  voitaisko me muuten nähdä joku päivä? oon nyt suljetulla mut sitku pääsen jossain vaiheessa ulos (?) kävelemään ni aattelin vaan et olis kiva nähdä sua ihan face to face kun siitä on niin paljon aikaa ku ollaan nähty :/

  halaus♥

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.