torstai 6. helmikuuta 2014

Polia ja sossua

Olin tänään psyk. polilla lääkekontrollissa uudella lääkärillä ekaa kertaa, mukana oli joku kandidaatti seuraamassa. Käynti kesti viisitoista minuuttia. Sen enempää aikaa se ei uhrannut muhun tutustumiseen. Kyseli muutaman kysymyksen ja sitten päätettiin alkaa laskemaan seroquelia viimein. Annos on nyt aika iso mun vointiin nähden, 400. Syön noi juuri viimeviikolla hakemani pillerit pois ja sitten haen kolmesatasia apteekista seuraavaksi. Se lääkäri on jotenkin tosi varovainen näitten lääkkeitten kanssa, toki se ei edes tunne mua vielä pahemmin, on vaan lukenut koneelta tietoja. Seuraava aika on sitten toukokuun lopussa jolloin olen syönyt seroquelia kolmesatasena parisen kuukautta. Eli tosi hitaasti tiputetaan. "Sitten katsotaan jos voidaan ehkä se sitten tiputtaa vielä kahteensataan myöhemmin" Vähän ärsyttää tä hitaus, mutta no parempi hitaasti kuin ei ollenkaan eikö? Haluan vain eroon psyykelääkkeistä!!! Itsestä tuntuu että ihan hyvin voisi lopettaa kaikki heti :D mutta tiedän ettei se olisi järkevää. Oon jotenkin vaan niin kärsimätön! Ja täysin valmis lopettamaan lääkkeet, mutta sehän on vain oikeasti hyvä merkki vai?:)


Viimeinen paketti ikinä ;) voittajafiilis! Lamictalin haluaisin mahd. pian lopettaa kokonaan koska sitten pääsisin verenluovutukseen vihdoin. Oon halunnut mennä pitkään mutta lamictal estää sen kokonaan, tarkistin puhelinsoitolla veripalveluun. Muut lääkkeet ei kuulemma vaikuta. Mutta ärsyttää se lamictal. Mutta no ehdin mä vielä sitä luovuttaa elämäni aikana! Haluaisin vain nyt heti :( Ja tätä menoa siihen menee tyyliin vuosi.... 

Mutta varmasti mun hoitavien lääkärien vaihtuvuuskin vaikuttaa siihen. Mulla on vaihtunut lääkäri 4 kertaa vuoden sisällä... Ehkä sen takiakin ne on niin varovaisia lääkkeiden suhteen kun kukaan ei ehdi edes tutustua muhun kunnolla. Tuntuu että aina ne sanoo että "annetaan seuraavan lääkärin sitten puuttua siihen" Mutta toi lääkäri nyt kuulemma on vakituinen eli sen pitäisi olla mulla siihen saakka kun terapia loppuu ja sit myöten hoitokontakti nuorten polille loppuu. 

En tiedä oikein mitä mieltä oon tosta uudesta lääkäristä... En hirveästi ehkä tykännyt. Entiedä oliko sillä nyt vaan hirveä kiire vai mitä mutta vaikutti siltä ettei sitä pahemmin kiinnosta mun asiat eikä mitään. No ehkä mun mielipide muuttuu kun nään sen useamman kerran :)

Mulla oli myös sossupalaveri eilen tukihenkilön kanssa. Ei siellä mitään kovin ihmeellistä ollut, vähän puhuttiin siitä kuinka kauan saan asua ja muutenkin tulevaisuudesta ja sitten kesätöistä ja muuten vain kuulumisista. En osaa päättää tykkäänkö siitä sossustakaan kauheasti :D No kai se menettelee, voisi se olla pahempikin!

No meen tästä pikkuhiljaa nyt nukkumaan, hyvää yötä! :)6 kommenttia:

 1. Hyvä vaan että tosi hitaasti tiputetaan toi seroquel. Kaverilla oli sitä ja se tiputti liian nopeesti ja tuli ihan ihme sivuoireita :O sen takii en ite ees koskaan uskaltanu ruveta sitä lääkettä syömään vaikka tyrkytettiin.
  ja inhottavaa, että lääkäri vaihtuu noin usein. Ite en ainakaan tykkää kun hoitavantahon ihmiset vaihtuu ja kukaan ei tunne sua kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo oon kans kuullu et siit tulee oireit jos lopettaa nopeesti, et ehkä iha hyvä et hitaasti jossei sitten niitä tulis ainakaan niin paljoa :)
   Ja joo ei se oo kiva kun koko ajan joudut tottumaan ja tutustumaan uuteen ihmiseen ja kertomaan kaiken uudelleen, huoh..

   Poista
 2. Mikä tahansa psyykenlääke aiheuttaa liian nopeasti tiputtaessa tosi inhottavia viekkareita... voi tulla melko sairas olo jos lähtee itekseen puottelee :) tsemppiä tulevaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mulla oo käyny mielessäkään että itse lähtisin laskemaan niitä!! Kyllä mä sen verran luotan lääkäreiden ammattitaitoon :D
   Kiitos :) <3

   Poista
 3. No hyvä et kuitenkin jotain tapahtui ja sait vihdoinkin sen ajan :D! Tiiätkö yhtään et millasia oireita voi tulla, jos seroquelin lopettaa kerralla? (itellä meinaa se kans eikä mitään hajua...) EIKÄ mulla oli joku tosi hieno lause mielessä ja unohdin sen >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sielt tuli maanantaina heti aika torstaille postissa!:D
   Ja no unettomuutta, pahoinvointia, ahdistusta, huimausta nyt ainakin...Mutta kun se ei väsytä mua niin lääkäri sanoi etten välttämättä huomaa sitä muutosta nyt ollenkaan jos lopetetaan hitaasti, eli kai se unettomuus on se yleisin? entiedä:D

   tuoteselosteessa lukee "Jos äkillisesti lopetat Seroquel prolongin käyttämisen, sinulla saattaa esiintyä unettomuutta, pahoinvointia tai päänsärkyä,ripulia, oksentelua, heitehuimausta tai ärtyvyyttä" Kuulostaa tosi kivalta toi lista :))))

   no voih:C :D

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.