maanantai 3. helmikuuta 2014

Voihan perse.

Mä kuvasin teille eilen videon. MUTTA mun rakkaan koneeni laturi päätti hajota joten en saa sitä tänne liitettyä. Tätäkin kirjotan padilla. Voin kertoa että vituttaa. Pitää vaan toivoa että saan uuden laturin hommata mahd. Pian :) se oli sellainen höpöttelyvideo vaan kun en oo kirjottanut vähään aikaan taas kuulumisia sen enempää. Mutta se ois kyllä kiva tänne saakka saada kun kerran uskalsin sen kuvatakin!

En mä mitään sen ihmeempiä nyt varmaan kirjoita kun siinä videossa ei ois mitään järkeä sitte, eihän? :D

Taino sen verran paljastan että nyt on synttäreitten suunnittelu kovassa vauhdissa eli olen sellaiset pitämässä ;)  kauhee säätö vaan kun on kaikki abiristeilyt ja bileet sun muut samoina päivinä... Huonoon saumaan sattu mun synttärit tänä vuonna:D no jos menee liian hankalaksi niin seuraava viikko on lomaa eli aikaa on!

Mutta ei mulla nyt muuta, vituttaa vaan toi kone ja paljon. Tässä huomaa kuinka riippuvainen mä siitä olenkaan... Ehkä tä tauko tekee ihan hyvää. En mä tosin mitään sen järkevämpää sen ajan tilalla tee....:D

Ps. Sivupalkissa on kysely ;) ois kiva jos vastailisitte :) kiitos!

2 kommenttia:

  1. voi harmi :) olis ollu kiva nähdä se video, mutta julkaise ihmeessä myöhemmin se! Ja kiva että pidät synttäribileet, toivottavasti pystyt kunnolla nauttimaan niistä!

    VastaaPoista
  2. Lataan sen sitten kun saan sen laturin hommattua! Oon huomenna menossa metsästämään sitä, , löytyy:)

    Ja joo yritän niin hyvin kuin pystyn ;)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.