keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Viimein: Videopostaus!


Tosiaan sain ostettua uuden johdon läppäriin joten sain tän videonkin tänne ladattua :)Höpöttelen videolla vain kuulumisia, en sen ihmeempiä. Ja tä on kuvattu jo sunnuntaina mutta kai se vielä kelpaa. Julkasen tän nyt äkkiä ennenkun alan hävetä ja katua liikaa...:D

8 kommenttia:

 1. Jeeeei julkasit tän, oot aivan ihana niin ku aina, rakastan sun hymyä :')♥ Kiva rauhallinen oot kameran ees sun ekal videol! :D Ite oisin sillee: ööö ööö ööö hehehe eh ja sekoilisin jotain ihan omaa. Mut oli tosi kiva video, tee ihmeessä lisää! :) Joku aihevideo ois ihan huippu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .....:DD nomut kiitos kuitenki :) haha :D no pitää kattoo uskallanks enää ikinä, tä on sen verran epämiellyttävä kokemus just täl hetkel:D

   Poista
 2. :) mun mielestä tää oli kiva! Mä en ite uskaltais ainakaa vielä videopostausta tehä :DD ei tulis yhtään mitään. Onnittelut siitä aamupalasta ja kauppareissusta semmosen kanssa jota ei kunnolla tunne!! Mutta nii tee ihmeessä lisää näitä jos vaan uskallat!

  Ja olet muuten todella kaunis! varsinkin kun joissain kohdissa vähän hymyilit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos tykkäsit! :) etten tehny ihan turhaan...D ja joo no tä ei ollu mikään iha helppo juttu mullekaan mutta jotenkin nyt uskalsin tän julkasta ja voin kyllä kertoa että hävettää enkä uskalla itse sitä videota katsoa uudestaan läpi kun sen kerran kahlasin suurinpiirtein:D En tiedä uskallanko tehdä uudestaa, katsotaan :)
   Ja oon nyt syöny melkeen kaikkina muinakin aamuina siellä aamupalaa! :) (yhtenä aamuna ei edes ollut jäljellä kun päästiin viis minuuttia myöhässä.... eikä tänäänkään ollut kahvia. vitun opettajat kun pitää yliaikaa :D)

   Ja kiitos! :) (vaikken itse olekaan samaa mieltä....:D)

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.