sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Miten söin töissä? + muita kuulumisia


Päätin nyt tehdä postauksen mun työlounaista, miten oon siellä syönyt :) jokapäivältä en näköjään kuvia ottanut tai sitten ne hävisi mutta tässä on suurin osa :) Ei taida ihan järjestyksessä olla mutta suurinpiirtein! Sain siis syödä buffan tai kahvilan puolelta mitä vain halusin. Kahvilasta en kertaakaan ottanut mitään vaan aina otin buffasta. Siihen kuului siis neljää eri pitsaa plus lounaalla paria eri lämmintä ruokaa ja iltabuffassa wingsejä ja lihapullia ja perunalisäkettä. Plus iso salaattipöytä. Kuvista huomaa milloin söin vasta kahden jälkeen :DSalaattia, kermaperunoita ja n. 4 lihapullaa. Juomana toimi pepsimax joka päivä :D Sain syödä tämmösen ekalla viikolla, oli hyvää, tosi äklönmakeeta vaan. En ois ton enempää pystynytkään syömään! Rocky road -leivos siis. (myöhemmin kieltäydyin kaikesta "ylimääräisestä" mitä tarjottiin...)
Broilerpastaa, kasviksia ja siemeniä (pasta oli ripoteltuna salaatin päällä, siksi näyttää tollaselta keolta :D )

Jtn perunajuttua, wingsi (joo säälittävä yksi...), kasviksia, pähkinöitä&siemeniä, ja raejuustoa. Enkä jaksanut edes syödä kaikkea...Pizzapala,kasvisgratiinia,lohkoperunoita, kasviksia, siemeniä ja pari nachoa. 


Joo tä oli huono päivä...Oli se päivä kun sh-poli loppus ja syöminen oli vaikeeta. En syönyt edes noita porkkanoita kuin muutaman "en voi koska niis on suolaa ja öljyä"....

Seuraavana päivänä vähän tsemppasin ja otin ekaa kertaa myös sämpylän! Muuten olisi ollut aika vitun säälittävä.. Yks lihapulla plus kasvikset ja vähän siemeniä... Ahdisti sämpylän syöminen mutta söin kuitenkin :)

Joo ehdin alottaa syömisen ennenkun otin kuvan (perus...:D) eli kasviksia ja broilerpataa 

Kasviksia, raejuustoa, pari lihapullaa ja yksi wingsi. (en tykännyt iltabuffasta kun aina oli ne lihapullat ja wingsit vain pitsojen lisäksi...lounaalla oli paljon parempi tarjonta)Viiminen päivä. Kasviksia, raejuustoa ja yksi wingsi... 

Enkä edes jaksanut syödä sitä kokonaan. Mutta syytän siitä mun isoa aamupalasämpylää kahvilassa (käytiin tukihenkilön kanssa syömässä aamupala polin jälkeen kun oli aikaa..Söin kyllä kotonakin jo aamupalan mutta se ei pysynyt mahassa ja kerroinkin sen rehellisesti...) Myönnän että viimeinen päivä meni pilalle osaksi "kahden aamupalan takia" Ja kahden aikaan jouduinkin ottamaan opamoxin kun ahdisti niin paljon ja oli pakko pystyä olemaan asiakkaiden kanssa. Loppupäivä meni ihan hyvin sen ansioista! 

minä hehkeänä töissä ennen työvaatteiden vaihtoa "But first, let me take a selfie"


Mutta niin. Söin töissä kyllä omasta mielestä valtavia annoksia joista tulin ihan ähkyyn mutta tajuan nyt että ne oli suurimmaksi osaksi useasti vain kasviksia...Eli loppujenlopuksi vaikka annos oli suuri niin energiaa ei kauheasti tullut. Varsinkaan kun työ oli todella fyysistä ja istuin vain ruokatauolla. Ja tossa oli yhdistettynä aamupala, lounas ja päivällinen (paitsi parina päivänä kun söin aamupalan!)... Mutta! opin syömään lämpimiä kasviksia. Oon aina vihannut niitä enkä ole todellkaan niitä vapaaehtoisesti syönyt, ja nyt söin jokapäivä! Ne on oikeasti hyviä :D

Perunan syöminen loppui muutaman päivän jälkeen, ja myös siement jäi pois aika nopeasti ja otin vain enemmän kasviksia. Muutenkin huomasin että vaikeni annosten ottaminen päivä päivältä ja pitsaa pystyin huimat 2 kertaa maistamaan. Nyt ärsyttää kun en muistanut aina ottaa kuvia. Ekana päivänä myös maistoin yhtä pitsaa, ja yhtenä päivänä söin uunilohta. Siinä taisikin olla sitten melkein kaikki päivät :D toi oli tosi lyhyt harjottelu kun kolmesta viikosta kaks viikkoa oli lyhyitä pääsiäisen takia plus olin muuton takia yhden päivän pois. 

Mulla on kyllä nyt helpottunut olo kun toi on loppu! Siellä oli oikeasti ihan kivaa mutta se oli vähän liian raskasta kuitenkin, kolme viikkoa oli ihan ehdoton maksimi. Toki olisi varmaan helpottanut pidemmän ajan kuluessa kun asiat olisi tullut tutuksi eikä koko ajan enää olisi uutta opittavaa. 
Onneksi kesätyöt on kevennettyjä eli n. 20h/vko. Eikä kirjastossa muutenkaan ole niin raskasta kun tuolla. 

Mutta niin, nyt olisi kiva saada teidän mielipiteitä noista annoksista. Oliko ne oikeasti niin valtavia kun ajattelin ja söinkö kamalasti?


6 kommenttia:

 1. Nopeasti vilkaistuna annokset näyttää ihan reilun kokoisilta, mutta tarkemmin katsottuna ne ovat hyvin kasvispitoisia ja sen takia aika kevyitä. Eikä tuo määrä todellakaan riitä korvaamaan useampaa ateriaa! Sanoisin että nuo ensimmäisten päivien annokset on ihan hyviä lounaaksi/päivälliseksi. Kuten itsekin huomasit lopussa annokset jäi turhan kevyiksi varsinkin noin raskaina työpäivinä. Et ainakaan ole syönyt liikaa, päinvastoin! Lisää rohkeutta vaan syömiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos realisoinnista! :) Omaan silmään annokset vain näytti ihan valtavilta.. (osasyy sekin että lautaset oli pieniä...). Varsinkin ekojen päivien. Mutta no söinpähän niin paljon että nälkä lähti! Ja tiedän ettei pitäisi tulla niitä 15h:n ateriavälejä ja korvata lounaalla muita aterioita... Ja kai mä ajattelin ettäen muuten kasviksia pahemmn syö niin syön nyt sitten niitä kunnolla :D Mutta joo loppua kohden muun ruuan osuus pieneni ja onhan joku yksi pieni lihapulla tai wingsi aika säälittävää vaikka olisikin kasviksia muu lautanen täynnä:D
   Mutta enhkä mä en sitten kuitenkaan ihan liikaa alussakaan syönyt kun liikuin niin paljon (askelia tuli n.30 000 koko päivän aikana jos askelmittaria uskotaan..)
   Mutta mä tsemppaan kyllä ja yritän syödä säännöllisemmin :)

   Poista
 2. Hyvännäkösiä, ja aika kasvispitosia tosiaan, eli ei yhtään liikaa :) ja oot kaunis<3

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan oo valtavia annoksia. Ei olis vaikka ne ois ton kokosia/isompia ja niissä ois enemmän ruokaaruokaa salaatin sijaan. Mut jokatapauksessa oon ylpee susta et söit jokapäivä? kuitenkin jotain siellä <3 Vaikka sitten kieltäydyitkin niistä 'ylimääräisistä' ja niin.

  Onneks se on nyt ohi :) Toivottavasti normi arkeen palaaminen vähentäis syömisahdistustakin. Ja kun muuttostressikin pikkuhiljaa helpottaa. Uskon suhun. Et haluu heittää hukkaan sitä valtavaa työtä jonka oot jo tehny. :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin kai :D Joo söin jokapäivä. Ja senki takia söin noin paljon etten kehdannut ottaa tyhjää lautasta, tai sitten jättää ruokaa. Jos olisin kehdannut niin olisin ainakin jättänyt ruokaa ihan varmasti..No parempi näin kai :D

   Ja niin :) :* <3

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.