tiistai 22. huhtikuuta 2014

huoh.

Nyt musta tuntuu vaan että kaikki menee ihan päin persettä. Mikään ei onnistu ja oon epäonnisutnut ja huono ja likanen ihminen kenen pitäis vaan kuolla pois. Oon vaan rasittava paska ketä ei osaa tehään mitään oikein. Tuntuu pahalta just nyt. Tiedän että ansaitsen kaiken mitä mulle on sanottu muttei se muuta sitä faktaa etteikö se pahalta tuntuisi. Koko päivän (tai monta päivää jo) oon vaan pidätellyt itkua tai itkenyt sängyssä. On pitänyt koko ajan tehdä jotain ja mä en oo saanut mitään aikaseksi. Ja senkin huonosti mitä olen saanut tehtyä. Tiedän ettei mulla ole mitään syytä olla jaksamatta tehdä pakollisia asioita, mä voin hyvin ja mun pitäis kyllä jaksaa tehdä enemmän asioita, hoitaa elämäni paremmin. Mutta ei. Mä vaan istun koneella tai makaan sängyssä itkemässä sen sijaan että tekisin jotakin.

En mä edes yritä selitellä kellekään miksen saa tehtyä mitään tai miksi teen kaiken niin paskasti. Kaikki tuntuisi vain tekosyiltä, siltä että yritän kerätä jotain säälipiseitä. Joten mieluummin pidättelen kyyneleitä ja vakuutan hiljaisella äänellä että  joojoo teenteen.

Ja kun tasan tiedän, että yksi syy jaksamattömuudelleni on täysin itseaiheutettua. Ei kai sitä jaksa jossei syö kunnolla. Sain neronleimauksen lopettaa syöminen kokonaan, taas kerran. En ajatellut että pystyisin edes päivää olemaan syömättä mutta näköjään onnistui... Toivotaan että tä täst lähtee parempaan..

On vaan jotenkin niin paljon  stressattavaa kaikesta. Työt, muutto, koulu, pääsykokeet, kaikki. No kai se tästä helpottaa.

Joo anteeksi tä laaduton valituspostaus. Oli vaan pakko tulla purkamaan päätä.

6 kommenttia:

 1. :( älä oo syömättä, sillä on nii suora vaikutus mielialaan ja jaksamiseen, kuten varmasti oot huomannu.

  Voimia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joono kyllä mä sen tiedän mutta yritän vakuuttaa itselleni että ei se siitä johdu, että ei syömättömyys muhun vaikuta samalla tavalla kuin muihin vaikkei se ole totta. Tietenkin se vaikuttaa...

   kiitos <3

   Poista
 2. Tsemppiä, huomenna on varmasti parempi päivä! Ja koita syödä, mä huomaan ainakin heti jos on parikin tuntia "liikaa" syömättä että negatiiviset tunteet nousee pintaan helpommin :-/ Sulla on oikeus ja velvollisuus syödä, koska oot yhtä arvokas ihminen kuin me muutkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kai se syöminen vaikuttaa vaikken sitä haluaisi uskoa :/

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.