maanantai 29. heinäkuuta 2013

jei
Tänään tosiaan oli lääkekontrolli ja kokeilen nyt sitten mirtazapinia nukahtamiseen jos se auttais oikeesti. Ja lääkäri oli vaan että "Ja yhtenä yleisenä sivuoireena on kasvanut ruokahalu joka ei sun tapauksessa mikään huono välttämättä olisi. Vaikkakin tiedän tapauksia jossa sitä on määrätty vaikeaa anoreksiaa sairastaville eikä ne ole lihonut grammaakaan" Miksi syömishäiriöitä pitäis hoitaa ruokahalua lisäävillä lääkkeillä? Varsinkaan kun mä oon ihan normaalipainoinen ja mulla kyllä vielä toimii nälkäsignaalikin suht hyvin. Isompi nälkä saa ehkä syömään enemmän mutta mun tapauksessa sitten myös oksentamaan että joo tosi kiva juttu <3  No mutta kun otan vaan max yhden tabletin kun en käytä sitä masennukseen vaan nukkumiseen niin toi määrä ei luultavasti aiheuta sitä nälkää. En tiedä miks tossa lukee että "Masennustilan hoitoon" kun käytän tosiaan vaan nukkumiseen enkä masennuksen hoitoannoksella.

Ja varmaan ennätyshalpa lääke, vaan reilu 3 e :D

Mulla vaihtuu taas lääkäri polilla, näin ton huimat 2 kertaa kun se jää nyt äitiyslomalle. No toivon että se uusi lääkäri olisi kiva.
Ja siirsin torstaista sh-polin aikaa kun mennään sillon särkänneimeen niin sainkin heti perjantaille. Ainoo että se on 8.15 aamulla.. No sen jälkeen voi vaikka mennä nukkumaan jos väsyttää :D En kyllä haluu mennä sinne, en haluu ottaa vaatteita pois HYI. oon syönyt taas ihan vitusti. No itseäni saan syyttää kun sitä paskaa tungen naamaani.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että uskalsit ottaa ton, vaikka siinä on toi ruokahalua lisäävä sivuvaikutus mahdollinen! Oon ylpee susta, itsehän jänistin sillon aika kunnolla, muistat ehkä :DD Ja nyt tää Zyprexa. Mut ei mulla ainakaa mitää järjetöntä muutosta ruokahalussa ollu ku pari ekaa päivää. En ainakaan muista. Ja ois ihan mahtavaa, jos toi parantais sun olotilaa muutenkin kun vaan väsyttämällä! Noh, ainakin se saa luvan väsyttää. Sen on pakko. En malta oottaa kuulla miten oot nukkunu!

  Halejaaaaa rakas, pus :* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no voihan ton lopettaakin jos tulee joku järjetöin nälkä mikä ei lähdekään pois :)
   Ja kyl se nyt väsyttikin niinkun facebookissa sanoinkin :)

   sinnekin toinen, pus :* <3

   Poista
 2. Mullakin on tuota kaapissa :D Ei ole mua auttanut yhtään tai oikeastaan kokeilin vain kerran. Unohtunut kaappiin tuommoinen lääke ja voisi paremman puutteessa uudestaan testata olisiko apua.

  <3

  VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.