torstai 18. heinäkuuta 2013

Piristävä puhelu :)

Uskalsin tänään soittaa lastenkotiin sille yöhoitajalle. En oo uskaltanut pitkään aikaan vaikka on tehnyt mieli kun en ole tiennyt että milloin se on töissä, vaikka se on sanonut että voin soittaa milloin tahansa. Siihen en vain pysty, en halua soittaa jos en ole varma ettei sillä ole paha paikka. Mutta kun sunnuntaina kävin lastenkodissa niin samalla katsoin työvuorolistaa ja tiesin että se olisi tällä viikolla ke-pe töissä ja tänään päätin soittaa sille. Meni aika kauan siihen että uskalsin mutta lopulta sain soitettua ja jännitin ihan turhaan, juttua riitti niinkuin aina, oli tosi kiva jutella taas pitkästä aikaa. Suuren osan aikaa juteltiin syömisestä ja helpotti kyllä puhua sen kanssa ja se vaan toisti useaan kertaan että ota nyt tyttö apua vastaan kun sitä kerran on tarjolla. Mutta puhuttiin kyllä paljon muustakin. Koko puhelu kesti 57 minuuttia. Tuntuu että sen kanssa voisin jutella ties kuinka pitkään.
Jotenkin niin hassua että meillä on tällainen suhde. ihan erilainen kun kenenkään muun aikuisen kanssa. Miten mun kohdalle on sattunut noin ihana ihminen kenen kanssa voin puhua melkein mistä ja joka haluaa pitää yhteyttä vaikken enään asukaan lastenkodissa eikä olla tunnettu pitkään ja on tosi iloinen kun soitan sille itse ja jaksaa kuunnella ja auttaa ja puhua vähän kaikesta tuntitolkulla. Ja ollaan tunnettu vain muutama kuukausi. En tiedä miten tässä kävi näin mutta tiedän että olen tosi onnekas että tutustuin siihen ja että se tuli yövuorolaiseksi koska jos se olisi tullut päivätöihin niin ei meillä olisi ollut läheskään näin paljon ollut aikaa tutustua toisiimme ja olla kaksistaan istumassa olohuoneessa vain katsomassa telkkaria ja puhumassa. Ja on se kuitenkin erilaista tutustua sellaseen ihmiseen joka ei hoida päivittäin sun asioita vaan on tavallaan ulkopuolinen. Tällainen suhde on kaikkea muuta kuin normaali lastenkotiolosuhteissa. Mutta en valita todellakaan! :)

Nyt ei ahdista läheskään niin paljon kun useimpina iltoina ja toivon ettei alakaan. Varmaan puhelu auttoi jonkin verran ainakin. Ja varmaan myös se etten ole syönyt tänään muuta kuin purkkaa ja läkeroleja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.