lauantai 6. heinäkuuta 2013

tyhmä minä

Haettiin ne ketipinorit sieltä apteekista kuitenkin eilen. Nehän saa sieltä ihan henkkareillakin, joten mentiin tukihenkilön kanssa hakemaan ne ja circadinit ja annoin henkkarit niin se apteekkari oli vaan  "Sullahan on kelakortti tässä samassa" Hehheh en yhtään muistanu sitä :D  Mutta ihan hyvä, ei tarvii hankkii uutta kelakorttia.
No kokeilin sitä sitten eilen et toimiiko niin kyllä se väsytti joo mut meni silti tunnin verran sängyssä ennenkun sain unta ja heräilin ihan reilusti yön aikana. Muttei mitään kolmea tuntia sentään menny nukahtamiseen :) jos teho ei laske niin lopetan kyllä kummatkin melatoniinit koska niitä on sitten turha syödä. Ja annostuskin on 1-2 tällä hetkellä ja eilen otin vaan yhden.   ja kyl se jonkin verran auttoi ahdistukseen mikä oli kans yks syy sen määräämiseen:)

Oltiin eilen L:n kanssa leffassa ja ostettiin karkkia ja käytiin vielä syömässä sen jälkeen. En vaan tajua miks ne kaikki karkit pitää vetää samana päivänä vaikka ois ihan täynnä. No niitten syöminen johtikin sitten oksentamiseen. Eikä oo kyllä ikinä sekään lähtenyt noin käsistä, että ei vaan pysty lopettamaan vaan pitää mennä uudestaan ja uudestaan vessaan kun pääsee sieltä pois. Sen jälkeen aloin tosissani miettimään päiväosastoa koska en halua että oksentamisesta tulee säännöllinen tapa ja se jatkuu noin runsaana.Se ravitsemusterapeuttikin oli sen osaston kannalla mitä ihmettelin suuresti. Viimisenä sen suusta olisin uskonut kuulevani lauseen "Toivottavasti nähdään seuraavan kerran osastolla" mutta noin se sanoi kuitenkin. Ja yritti selittää ettei ole mun tehtävä arvioida oonko sen tarpeessa vai en ja että siellä on potilaita laidasta laitaan  ja eri elämäntilanteista eikä kaikki ole mitään bmi 13-tyttöjä (tai poikia). No sh-polille on seuraava aika elokuussa niin jos sillon oisin päättänyt mitä haluan tehdä. Ja rav.terapeutille vasta syyskuussa. Paitsi jos päätän mennä osastolle ja pääsen sinne ennen sitä.


Täytin dosettia niin otin kuvan kaikista lääkkeistä mitä mun "lääkelaatikossa" nyt on. Tai bio-oilia en siellä pidä mutta liittyy kyllä tähän kaikkeen niin otin senkin mukaan. Möllerit ostin keskiviikkona rav.terapeutin jälkeen kun se suositteli ostamaan. Ei ookaan kun kolmea eri vitamiinivalmistetta. Ja sit A-tippoja nenäverenvuotoon. Tulee aika kalliiks tä kaikki paska. ps. Mut löytää nyt myös weheartit:sta, linkki sivupalkissa :)

2 kommenttia:

 1. Mä nyt vielä tätäkin kautta sanon, että suosittelen sitä päiväosastoa. Nimittäin oksenteluhan lähtee tosi helposti lapasesta, niinku varmaan tiedätkin. Ja ethän halua päästää tilannetta siihen, että loppujen lopuksi olet yksi niistä bmi 11 tytöistä, jotka makaa raatoina somaattisella nemaletkussa? :/

  iso halaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se lähtee...En vaan usko siihen omalla kohdalla ennenkun niin käy:/ Ja joo en tosiaan halua, hyi.

   Sinne myös<3

   Poista

Kiitos jo etukäteen kommentista, arvostan kaikkia sanoja:)♥
Kommentinvalvonta on käytössä joten voit sanoa jos et halua kommenttiasi julkaistavan:)
Vastaan kommentteihin pääasiassa omaan blogiini.